Nu var det snö igen

20 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

I förra veckan vadade jag i lårhög snö på väg till jobbet. Jag tror inte jag har sett så här mycket vitt sedan jag var liten, men då var å andra sidan ett par decimeter snö lårhögt på mig. Visst är det fantastiskt vackert, gnistrande och fräscht. Det som jag tycker är lustigt är att begreppet snö tycks överraska SL (Storstockholms lokaltrafik) varje år. Oddsen för att det ska snöa ett år här i Sverige är betydligt högre än att det inte kommer någon snö så därför är det lika komiskt att se alla förvånade människor som inte har bytt till vinterdäck fast det är mitten av december. Det är som svenskarna i allmänhet och SL i synnerhet fortsätter att förneka att de lever i en vintervärd halva året. Om man förnekar så kanske det inte händer är den allmänna uppfattningen när det gäller Svenskarnas förhållande till snö. Jag hoppas att ni lytt mitt råd och inhandlat era klappar på nätet, för att ta sig ut de närmaste dagarna kommer att bli ett äventyr utan dess like. Själv njuter jag av en varm brasa och vetskapen av att jag slipper gå ut på hela dagen.

Annons

Madde när det gäller Vädurar och Jungfruar förstår jag att ni dras till varandra även om det inte är en bra kombination i längden. Väduren uppskattar tryggheten och värmen hos Jungfrun, även om det kan bli lite väl hemtamt i längden. Jungfrun å andra sidan dras till Väduren äventyrslusta och passion, men frågan är om han/hon klarar av att hantera de ständiga växlingarna i Vädurens liv.

Vad jag kan se så har Oxen generellt inget krångligt kärleksliv just nu, så det måste finnas någon annan påverkan i ditt horoskop som ställer till det. Av naturen avskyr du när det blir för känslomässigt invecklat så jag kan förstå att du vill reda ut det kaos du befinner dig i. Du måste reda ut dina egna känslor innan du kan få ordning på de yttre faktorerna som trasslat till sig. Ta reda på vad du vill och följ sedan ditt hjärta. Det funkar för det mesta.

🙂

Felicia

Annons