Slutet gott allting gott

29 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Att ordna inför nyår är ett verkligt pyssel, särskilt om man ska ha gäster hemma. Det blir långa listor på vad som ska göras och handlas. Visst vore det enklare att gå bort, men samtidigt så är jag Oxe och jag älskar verkligen kombinationen av glamour och god mat,och det bästa sättet att få precis det jag vill ha på nyårsafton är att ordna med det själv. I Sverige är vi lite dåliga på att klä upp oss, men just på nyår är det helt okej att komma i långklänning med massor av gilttrande smycken. Man kan helt enkelt inte vara överklädd en nyårsafton hemma hos mig.

Det blir lite av förortshollywood där vårt vardagsrum smyckas i silver och vitt och champangekorkarna flyger i taket. Barnen får ett eget bord som går i rosa och guld (jag har dock en sexårig dotter så färgernma där är självklara) och en alldeles egen meny. För barn är det mer fest med fläskfile och beanaise sås än det är med renytterfile och rosmarinsky.

Annons

På nyår är det okej med placeringskort trots att man bara är åtta personer, det är känslan som räknas inte festens storlek. Jag hoppas att ni också får chansen att fira nyår med en härlig dos av överdådig glamour. Satsa på lösögonfransar och glittersprej, strunta i att vara lagom en enda kväll per år.

Kräftan Marlene, du kommer att få problem att hitta bostad i Stockholm den närmaste tiden, i alla fall om du söker efter ett eget boende. Det kommer en öppning när det gäller ditt boende men det blir inte som blir som du tänkt dig från början, men på sikt kommer det att vara bättre för dig. Det viktiga är att du inte ger upp, även när allt känns hopplöst. Sök hela tiden efter alternativa vägar. Slutet av februari är en bra tid att söka ny bostad för din del.

🙂

Felicia

 

Annons