Måndag 25/1

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen börjar ganska segt. Du har svårt att komma igång och du känner dig inte riktigt i form. Det kan vara en lättare infektion som gör att du känner dig så hängig. Försök att ta det så lugnt som möjligt idag.

 

Oxen 20/4-20/5

En person som du har haft sporadisk kontakt med börjar plötsligt höra av sig mer ofta. Du tycker att det är lite märkligt men samtidigt trivs du med all ny uppmärksamhet som du får. Du känner dig omtyckt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om initiativ från din sida. Du ska inte låta alla andra bestämma. Visa att du har en egen vilja och att du är beredd att driva den ganska långt. Du kan vara envis när det behövs.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska lugn. Just nu råder det stiltje på jobbet och du försöker hela tiden att får dagarna att gå. Du är van vid högt tempo så den här segheten tråkar ut dig. Försök beta av småsaker som du inte brukar hinna med.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du på uruselt humör. Du har svårt att komma överens med en kollega. Ni bråkar ständigt och det får dig att se rött. Du måste hitta en medelväg för att lösa det här problemet. Det handlar både om att ge och ta.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du möjlighet att testa en teori som du har. Om den visar sig stämma eller inte är svårt att se, men du känner dig nöjd att du har möjlighet att prova dina idéer i verkligheten.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra dag för din del. Du är på gott humör och det genomsyrar i stort sett allt som du gör. En person som du håller av kommer med ett roligt förslag angående helgen. Du känner dig uppskattad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Våga visa mer av vad du känner. Du blir grinig när du stänger in din frustration och din ilska. Får du ett utbrott så är det över sedan. Det är bättre än att gå och älta gamla problem.  Följ ditt hjärta.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Din ekonomi är inte så bra som du skulle vilja just nu. Du har en hel del räkningar och mindre pengar än du räknat med. Du måste göra upp en budget som håller under hela våren. Tråkigt, men nödvändigt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara sig själv. Du tar ofta på dig en roll på jobbet och det gör att du glömmer bort vem du är under den polerade och korrekta ytan. Genom att sänka garden lite kommer du vinna ner respekt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du mycket att göra. Det verkar som du förbereder en resa av något slag. Den kan vara en kortare utflykt eller ett längre äventyr, oavsett så vill du vara ordentligt organiserad.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga ifrån. Månen gör dig känsligare än vanligt och det får dig att dra dig inom ditt skal när du blir kritiserad istället för att bita tillbaka. Det här är en påverkan som stannar ett bra tag.

 

Annons