Tisdag 26/1

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir ganska intensiv. Du har massor av saker som du vill klara av innan du påbörjar ett nytt projekt. En vän har ett roligt förslag som du anammar med glädje. Det lättar upp allvaret i vardagen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du kastas från en situation till en annan idag och det blir tufft för dig med alla förändringar. Fundera inte så mycket utan följ med strömmen. Du kan smälta alla intryck under kvällen istället.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du väldigt retfull. Du gillar att driva med dina kollegor, men det är inte alla som uppskattar din humor. Försök att pejla av situationen innan du blir allt för skämtsam, annars kan du såra en vän i onödan.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du väldigt effektiv och det märks inte minst på ditt sätt att hantera motgångar. När saker går snett på jobbet så fixar du problemet utan att klaga med en beundransvärd effektivitet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra och intensiv dag. Du har kommit över lite av den ilska som du hade mot en kollega och nu kan ni både skratta och jobba tillsammans. Mycket av din frustration handlar om att du vill bestämma.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen får du chansen att bevisa för dig själv att du faktiskt kan hålla inne med dina åsikter även om det kliar på tungan. Du tycker själv att du vanligtvis är rak och ärlig, men en del kollegor upplever dig som gnällig.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du möjlighet att prova på lite nya arbetsuppgifter. Det är inget märkvärdigt, men du gillar den här typen av förändringar. Det blir en rolig och annorlunda dag. På kvällen är du väldigt trött.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du möjlighet att visa mer av din privata personlighet än du brukar. Vanligtvis är du noga med att skilja på arbete och fritid, men det finns en kollega som du gärna vill lära känna mer privat.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag har du lätt att hamna i gräl. Merkurius ogynnsamma position gör att du hela tiden tillåter grodor att hopp ur munnen på dig. Räkan med en hel del missnöje från dina kollegor. Det blir en tuff dag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det verkar som du har svårt att komma ur sängen tidigt på morgonen just nu. Ditt horoskop antyder en del sena nätter för din del. Det kan både röra sig om arbete och nöjen, men resultatet är det samma.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du hamnar i en knepig situation idag där du tvingas att göra en del tuffa val. Du har sällan haft så svårt att välja som just nu och det underlättar knappast sin situation. Ta gärna råd av någon med mer erfarenhet än du.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra, men rätt så lång. Du har en del uppgifter som du måste avsluta innan du kan gå för dagen, och de har en tendens att dra ut på tiden. Räkna med en rätt så sen kväll för din del.

 

Annons