Torsdag 28/1

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en härlig inställning till livet generellt just nu. Mycket beror på att du fått tillbaka en vän eller en kollega som varit frånvarande på ett eller annat sätt. Det blir en riktigt trevlig dag för din del.

 

Oxen 20/4-20/5

Det har varit en del bråk mellan dina kollegor och det hänger på dig att reda ut den här dispyten. Dina åsikter är respekterade och dina arbetskamrater kommer att följa ditt råd så se till att fundera igenom situationen noggrant.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du svårt att ta initiativ och det beror på att Mars har ett dåligt förhållande till ditt tecken. Den drivande energin från den planeten har hamnat i skymundan och du får stora problem när du tvingas att göra nya saker.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen ska du undvika att diskutera privata relationer på ditt arbete. Det finns en kollega som har både stora öron och en glappande käft. Om du inte ser upp så kommer dina privata problem att vara allmän kännedom.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att hinna med det du tänkt dig idag. Det finns en hel del olika projekt som du påbörjat men nu är tiden knapp att avsluta allt. Du måste börja prioritera och inse att du inte kommer att hinna med allt idag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en livlig och händelserik dag för din del. Du har så mycket kreativitet i ditt tecken att det är svårt att inte ryckas med av din entusiasm. Se till att hålla dig till fakta och undvika att sväva ut i visioner.

 

Vågen 23/9-22/10

Du får inte vara ifred för dina kollegors nyfikna frågor idag. Tydligen är ditt privatliv väldigt intressant. Acceptera att de faktiskt vill veta mer om dig privat än du trodde. Du måste våga öppna upp dig lite.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att hålla huvudet kallt idag fast du borde göra det. Din ilska har lätta för att blomma upp under de mest oväntade situationer. Du har svårt att acceptera att dina kollegor inte tycker som du.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn torsdag där det inte händer så mycket. Du har en del småpyssel som du borde bli färdig med, men din rastlöshet gör att du har svårt att behålla koncentrationen särskilt länge.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du får vara ifred idag och det passar dig bra. Vanligtvis är det många som rycker i dig och vill ha din uppmärksamhet, men idag lyckas du faktiskt får lite värdefull tid helt för dig själv.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Sluta att klaga på alla andra och analysera ditt eget beteende istället. Du kommer att inse att många av de problem som drabbar dig faktiskt är din egen förskyllan och inte någon annans fel.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra torsdag då du får mer uträttat än du planerat. Det är sällan som saker löper på så här smidigt, men idag har du flyt både med dina arbetsuppgifter och ditt sätt att planera den här dagen.

 

Annons