Onsdag 27/1

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har fått för dig att du inte kan hantera ett problem som du faktiskt har lösningen på om du bara tänker efter. Just nu har du ovanligt dåligt självförtroende. Du måste jobba lite på det.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn. Det verkar som du är väldigt trött och som du behöver vila upp dig ordentligt. En vän har något som han hon vill säga dig. Ta dig tid att lyssna på honom/henne. Det är viktigt att du ställer upp.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir krävande arbetsmässigt. Du har massor att göra och därför blir du frustrerad när det dyker upp hinder som du inte räknat med. Be om hjälp om du känner att du inte räcker till.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och inspirerande onsdag. Du har visserligen mycket att göra, men att vara ockuperad hindrar dig från att grubbla på privata problem. En vän har något roligt att berätta som berör hans/hennes arbete.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag funderar du mycket på ekonomi. Du vill gärna köpa något som du spanat in på rean, men det känns inte som du har råd. Ibland kan det vara bättre att avstå än att förköpa sig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen får du ett besked av någon som rör din privata situation. Hur du reagerar är svårt att sia i eftersom det beror mycket på vad du är beredd på. Har du insett att du inte kan få igenom allt så blir du positivt överraskad.

 

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen tar du och testar en del nya saker på jobbet, du får blandade reaktioner på dina idéer men trots det rätt så ljumma mottagande så är du nöjd. Du trodde att dina kollegor skulle vara ännu mer svårövertygade.

 

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det främst humor och massor av glädje som styr. Du är på ett jättegott humör och du känner att du verkligen har fått igenom din vilja på flera viktiga punkter. Det får dig att må bra.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

För dig är det viktigt att din chef lyssnar på dig och tar in dina åsikter även om ni inte tycker samma sak. Du blir besviken när du inser att din chef bara låtsas lyssna på dina argument eftersom han redan har bestämt sig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en kreativ period som styrs av Månen. Det ger dig massor av roliga idéer och en hel del nya infallsvinklar. Dina kollegor blir förvånade över dit nya, ohämmade beteende. Du är en frisk fläkt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen får du inte hamna efter för då kommer resten av veckan blir riktigt tung. Du måste försöka att komma in i vardagsrytmen igen. Det har varit lite si och så med både sömn och mat den senaste tiden.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen försöker du undvika att fatta ett beslut i en viss fråga. Du är rädd att du kommer tvingas att göra något som du inte kan stå för och det får dig att undvika din chef hela dagen.

 

Annons