Fredag 29/1

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och händelserik fredag då du hinner med mycket på jobbet och mycket privat. Just nu verkar det som du har en liten flirt antingen på jobbet eller med någon du mött genom ett fritidsintresse.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du det lugnt. Du vet att genom att jobba metodiskt så kommer du hinna betydligt mer än om du stressar. Kvällen blir mysig och kan bjuda på lite romantik om du är upplagd för det.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen stressar du mycket. Du vill komma hem i tid och därför jobbar du på så fort du bara kan. Se upp så att du inte råkar ut för några fördröjande slarvfel. Det är både irriterande och onödigt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar mer om kvällen än om dagen. På jobbet flyter allt på som det ska, det är först när du kommer hem som det spännande börjar. Det verkar som du är bortbjuden eller ska ut den här kvällen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att inte blir irriterad idag. Små detaljer retar upp dig och får dig att se rött fast du vet att det är onödigt. Du måste försöka att behärska ditt temperament lite mer trots att det är svårt med tanke på Mars och Plutos placeringar.

 

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir lugn. Du har redan gått inte i helghumöret och därför finns det få saker som gör dig irriterad eller upprörd. Du tar alla motgångar med ett beundransvärt jämnmod.

 

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen hinner du testa en idé som du varit sugen på att prova under en längre tid. Din tanke fungerar perfekt och du blir mycket nöjd med dig själv. Det blir en mysig och avkopplande kväll.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du svårt att koncentrera dig. Dina tankar tycks vara någon annan stans. Du ser fram emot ett möte eller en träff senare under kvällen. Kanske har du en date? Det kan också röra sig om en kväll tillsammans med dina vänner.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag ska du vara försiktig så du inte trampar någon på tårna utan att mena det. Dun förmåga att säga klumpiga saker är legendarisk så tänk dig för. På kvällen hinner du både med plikt och en hel del nöjen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Se upp så du inte hamnar i klistret för något som någon annan har gjort. Du kan framstå som ovanligt klumpig trots att du inte alls är orsaken till det som händer. Du måste våga stå upp för dig själv idag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att göra så du blir stressad när en kollega tar upp en hel del av din tid med struntsnack. Visst är det nyttigt att vara social ibland, men oftast föredrar du effektivitet framför umgänge på jobbet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

En vän vill att du hör av dig med ett besked i en viss fråga. Du har lovat att undersöka möjligheterna i din väns förfrågan, men tyvärr har du inte haft så mycket tid som du hoppats på att fullfölja uppdraget.

 

 

Annons