Söndag 31/1

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen träffa du någon som får dig att tänka annorlunda. Du har inte träffat den här personen på länge, så mötet blir både vemodigt och kul på samma gång. Ni inser båda hur mycket ni förändrats.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir inte som du tänkt dig, men det gör ingenting eftersom du ändå har roligt. Du känner att du äntligen är på banan och har kontroll. Det var länge sedan du var så harmonisk som du är nu.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Pluto varnar dig för det oväntade idag. Det finns en risk att du råkar ut för något helt otroligt, men bli inte orolig, troligtvis är det en positiv upplevelse, även om den är omvälvande. Lita på ditt öde.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att slöa, mysa och njuta av att vara ledig. Om du mot all förmodan jobbar idag så är det ganska lugnt på din arbetsplats och du får en hel del tid att umgås med dina arbetskamrater.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du oroar dig för väldigt mycket just nu. Både ditt arbete, din familj och ditt boende bekymrar dig. Egentligen har du inga större problem, och det gör att du funderar mycket över detaljerna i ditt liv.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du möjlighet att visa upp din hantverksskicklighet. Det är sällan som du har chansen att glänsa på det här sättet så njut av det. En nära vän beundrar din kreativitet.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du möjlighet att välja mellan två saker som du verkligen vill göra. Bli inte den klassiska åsnan som fastnar mellan två hötappar. Bestäm dig fort så du hinner njuta lite av den här dagen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland kan du vara lite väl aggressiv i ditt sätt mot dina vänner. Egentligen handlar det mer om försvar än om aggression. Du är rädd för att släppa in någon för nära inpå dig och det gör att du nästan alltid har garden uppe.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du en unik chans att träffa en person som kan göra stor nytta i ditt liv. Du måste tacka ja till något som verkar tråkigt. Tänk inte så mycket utan följ din magkänsla idag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ibland kan du haka upp dig på detaljer och irritera dig fast du borde slappna av. Det handlar om att du vill att allt ska vara perfekt. För dig är dig är det materiella väldigt viktigt, och det märks i både ditt utseende och ditt hem.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill umgås med din familj idag, men yttre faktorer gör att du måste ta tag i något som du lovat att göra, men som blivit uppskjutet. Försök att snabba dig på lite med dina uppgifter så får du tid över för din familj på kvällen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bättre än du väntat dig. Visst finns det mycket som du vill göra, men du tar dig också tid att bara lata dig. Just balansen mellan aktivitet och passivitet är viktig för att du ska bli utvilad.

 

Annons