Lördag 30/1

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen ska du bara ta det lugnt. Du har ansträngt dig mer än du borde de senaste veckorna så nu är det viktigt att du tar varje chans att vila upp dig ordentligt. Låt inte dina vänner locka med dig ut ikväll.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är mer utvilad än vanligt. Ditt glada humör och din energi bidrar med att hela familjen mår bra. Du njuter av att umgås med dem du tycker om och du undviker allt som är tråkigt den här dagen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu funderar du mycket över framtiden. Det finns en hel del frågetecken, speciellt när det gäller förhållanden. Du har svårt att acceptera att din partner vill ta det lugnare än du vill. Du anser att er framtid är solklar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att visa vad du känner för någon du tycker om. Det kan vara omtanke i form av en liten gest. Laga en god middag, köp blommar, hör av dig, skicka ett kort. Du behöver inte anstränga dig så mycket.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Funderar du på att byta arbete är det på tiden att du sätter dig ned och tänker igenom vad det är du vill syssla med. Ofta gör du saker mer på impuls än med eftertanke och det gör att du ångrar dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen får du möjlighet att träffa lite nya människor. Du är ovanligt social tack vare Merkurius och Venus samarbete så det gör att du har lätt för att ta till dig nya bekantskaper.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt trött. Du har jobbat hårt och din kropp skriker att den behöver vila. Ignorera inte din kropps signaler. Om den säger att du behöver mat och sömn så ska du lyssna på den.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner för att förnya din garderob. Tänk på att du ofta köper saker mer på impuls än för att du verkligen behöver dem. Försök att tänka efter vad det är du inte kan vara utan innan du kastar dig in i shoppandet.’

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en bra lördag där du verkligen slappnar av. Det var klänge sedan som du kunde ta det så lugnt utan att bli rastlös. Oftast har du svårt att sitta stilla någon längre stund, men idag har du ro i kroppen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du satsar mycket på att få din vilja igenom idag. Du har en idé om vad du vill göra och du tänker inte låta någon övertyga dig om att du har fel. En vän vill att du lyssnar lite mer uppmärksamt på honom/henne.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att komma i form igen. Du har varit väldigt trött de senaste dagarna och det tar ett tag innan du hittar tillbaka till ditt gamla jag igen. Ha tålamod, vissa saker måste få ta lite tid.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte visa hur ledsen du blir av din partner/väns kommentar. Du tycker att han/hon kunde vara en aning mer finkänslig, även om du vet att han/hon uppriktig. Man kan säga samma sak på flera sätt.

 

Annons