Tisdag 2/2

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du ser fram emot arbetet idag. Det finns något eller någon som intresserar dig och din nyväckta passion får dig att se fram emot jobbet. Glöm inte att du gett någon ett löfte beträffande kvällen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är ovanligt grinig idag. Allt går snett från början och inte ens din soliga kollegas charm får dig på bättre humör. Stryk ett streck över den här dagen när du kommer hem. Vissa dagar är bara rent hopplösa.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar på att förändra vissa rutiner på ditt arbete. Det är bra om du förankrar dina idéer med din/dina kollegor. Risken är att han/de känner sig överkörda och då får du allvarliga problem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du satsar hårt redan från morgonen. Din motivation är ovanligt hög och det gör dig både effektiv och kreativ på samma gång. En kollega undrar stillsamt hur länge du kan hålla ett så högt tempo.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det humor som kommer att lösa dina problem. Genom att se saker för vad de verkligen är utan att förstora upp problemen så kommer du inse att du faktiskt är riktigt duktig på det du gör.

 

Jungfru 23/8-22/9

Din inställning till ditt arbete är att du måste göra allt och lite till. Ha inte så höga krav på dig själv. Ingen är felfri så sluta att bli arg bara för att du gör ett misstag. Gör om, gör rätt och gå vidare.

 

Vågen 23/9-22/10

Ibland kan du vara riktigt jobbig och det vet du om. Oftast är det ditt dåliga självfrtroende som gör att du hela tiden söker bekräftelse på att du är duktig. Inse att du faktiskt är bra fast ingen säger något.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag blir du frustrerad för att du inte får den uppmärksamhet som du tycker att du förtjänar. Det kan vara från en chef, en kollega eller från din käresta. Du vill vara navet som allt snurrar runt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen tvingas du göra om något som du påbörjade på måndagen. Problemet är att du var för trött för att upptäcka ett fel som du gjorde och nu går det inte att reparera utan måste göras om helt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var försiktig med vad du säger idag. Dina ord kan lätt misstolkas när Uranus är i farten och då kan det uppstå en höna av en fjäder. Försök att vara ovanligt tydlig och strunta i alla fina vinkar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill imponera på en kollega, men han låter sig inte duperas. Du måste verkligen ha något att komma med om den här personen ska uppskatta ditt arbete. Tänk igenom din idé noga.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du svårt att hålla ögonen öppna. Hur mycket du än anstränger dig så blir allt en enda röra. Det beror på att du sovit för lite den senaste tiden. Du kan inte ta igen en veckas förlorad sömn på en enda natt.

 

Annons