Onsdag 3/2

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du satsar på att ta det rätt så lugnt idag. Det finns några måsten, men efter det så har du full frihet att göra lite vad du vill. En riktigt bra dag, särskilt för personer födda tidigt i tecknet.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen gör du en del småärenden och du är riktigt stolt över dig själv att du hunnit med så bra. En vän försöker få dig att ändra beträffande en släkting. Ni blir nästan osams när ni diskuterar saken.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen handlar om att vara fokuserad från början till slut. Det finns en del saker som kräver full uppmärksamhet från dig och det räcker inte med att du satsar halvhjärtat. Här är bara fullvärdiga insatser som räknas.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är rätt så trött just nu. Månen tar snarare än ger energi åt ditt tecken. Det finns inget du kan göra åt det mer än vila när du är ledig. Undvik att boka upp dig på kvällar och helger, du behöver din vila.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen försöker du att hinna med så mycket som möjligt på jobbet. Du vet att resten av veckan är inbokat för annat än rutinarbete så det gäller att klara av det löpande idag. Visa att du är bra på att organisera.

 

Jungfru 23/8-22/9

Om du grälar med en kollega idag kommer du att ångra dig. Ditt humör är inte det bästa just nu och det kan hända att du säger saker som du tycker, men som du inte vill prata om högt. Visa saker är bra att hålla för sig själv.

 

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir tråkig, men produktiv. Du hinner med en massa nyttiga saker eftersom det inte finns något roligare att göra. Vissa dagar blir väldigt vardagliga, visst är det trist, men samtidigt nyttigt för dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Se upp med vad du äter. De verkar som du har lätt för att lägga på dig både ett och annat oönskat kilo just nu. Det bästa är om du helt undviker både chips och godis ett tag framöver.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ibland tar du inte ditt jobb på allvar och det retar en av dina kollegor som är väldigt seriös. Det är bara att inse att ni två har helt olika grundinställningar till livet. Du gillar att leka och han tar allt allvarligt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir inte som du tänkt dig, men den blir ändå bra. Du får gjort en hel del som du måste hinna med men du tvingas att avstå från den sista finputsen eftersom inte tiden räcker till.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir vad du gör den till. Du har alla förutsättningar för att få en underbar onsdag, men ditt humör kan göra så att du råkar ut för problem som du vanligtvis lätt skulle kunna undvika.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Var försiktig om du arbetar med detaljarbete idag. Du har svårt att hitta det tålamod du behöver för den sortens uppgifter. Risken är stor att du slarvar på punkter som kräver yttersta noggrannhet.

 

Annons