Torsdag 4/2

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lång och krävande torsdag. Du tvingas ta tag i uppgifter som du räknat med att slippa den här veckan och det ställer till det i dina beräkningar. Du måste ha marginal för det oväntade.

 

Oxen 20/4-20/5

En sexuell spänning mellan dig och en kollega är på väg att ta en vändning som du vill undvika. Du anser att kärlek och arbete inte hör ihop med frågan är om din kollega tycker som du.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period där du har ovanligt stor flyt med allt som har med ditt arbete att göra. Jobbar du dessutom med affärsuppgörelser av något slag så kan du räkna med att tjäna en hel del pengar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Var inte allt för påstridig när det kommer till något som rör dina arbetstider. Risken är stor att du inte får igenom dina krav, din chef blir sur på dig och förvärrar situationen vilket leder till problem på hemmaplan.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det arbetet som prioriteras över din familj och det kan leda till ett praktgräl. Du måste motivera för din partner varför du gjort det här valet och förklara på e såndant sätt så att han/hon förstår.

 

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen blir ganska tung och det beror på att du inte har så mycket energi just nu. Du skulle behöva ta ett par dagar ledigt och resa bort för att ladda batterierna. En långhelg räcker.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du flera frestande förslag från en kollega, men det gäller att du inte nappar på det här betet för då missar du det du egentligen vill uppnå. Din kollega och du är ute efter samma sak.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lugn och ganska enformig. Vanligtvis tvingar du något att hända när det är så här segt, men idag tycker du att det är ganska skönt att det är långtråkigt. Det ger dig tid att tänka.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir händelserik och ganska påfrestande. Du måste fatta snabba beslut och många av det här besluten kräver att du är både påläst och relativt intelligent. Tro på dig själv så kommer du att lyckas.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du står inför ett vägval som kan blir betydligt jobbigare än du trott. Det handlar om att skiljas från en person som du kommit att hålla av mer än du vill erkänna. Ibland är det svårt att släppa någon fri.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tvekar när din chef kommer med, vad som i hans ögon är en ypperlig idé. Du vet att hela projektet kommer att haverera, men frågan är om du har mod nog att stå upp inför din chef och säga som det är.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen innebär en hel del beslut som fattas över ditt huvud. Hur bittert det än känns så måste du inse att du inte kan påverka situationen. Gör det bästa av de förutsättningar som du får istället.

 

Annons