Fredag 5/2

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att säga varken bu eller bä i en viss fråga. Visst har du en åsikt, men du vill inte söta dig med någon så du väljer att behålla dina tankar för dig själv. Just nu spelar du med säkra kort.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tycker att det är skönt att det blir helg eftersom du får lite distans från ditt arbete och framförallt den känsloladdade situation som finns där. Du behöver tid att tänka innan du bestämmer dig för vad du vill göra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag räddar din snabba tunga dig från att göra bort dig ordentligt. Ett litet misstag upptäcks och kan härledas till dig, det är bara genom att vända situationen till din fördel som du kommer undan.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara först med det mesta. Du är verkligen snabb och det gör att du hinner med nästan dubbelt så mycket som din kollega. Ge honom/henne en hjälpande hand. Han/hon mår inte bra.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det vänlighet och massor av omtanke som gäller. Du har inget för att du är snorkig och nedlåtande så skippa den attityden och visa hur gullig du kan vara när du verkligen vill.

 

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir tuff, utmanande och lagom svårt för din del. Det är en dag som innehåller allt det som du uppskattar med ditt arbete. Kvällen blir social och trevlig, men lite för sen för din smak.

 

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen får du hjälp från ett oväntat håll. Du trodde att du och den här personen var osams, men det verkar inte som din kollega har märkt den spända stämningen mellan er. Hon/han har kommit över ert gräl.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du utnyttjar en kollegas goda hjärta och det får du lite dåligt samvete för. Genom att återgälda de tjänster som hon gjort dig kan du både lätta ditt samvete och få din kollega att tycka ännu bättre om dig.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir ganska lugn. Du har slitit tidigare i veckan och ditt hårda arbete belönar dig idag. Har du tur kan du kanske smita lite tidigare. Varför inte överraska din partner med en god middag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar på dig en hel del onödigt arbete idag. Det finns fler än du som kan utföra de här uppgifterna, men ibland har du svårt att släppa taget om ett ansvar som du tagit på dig. Du måste lära dig att delegera.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du gillar att vara så effektiv som möjligt eftersom det inger respekt hos andra. Tänk på att du ibland kan vara lite väl nitisk. Ingen uppskattar en petimäter. Försök att hitta en balans mellan noggrannhet och perfektionism.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Unna dig att ta lite ledigt idag. Kan du inte vara helt ledig så försök att smita lite tidigare från jobbet. Bara en enda timme kan göra stor skillnad den här helgen. Du behöver tid att varva ned.

 

Annons