Lördag 6/2

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag unnar du dig en riktigt lång sovmorgon. Det var länge sedan du var så här utsövd. Du vill gärna ägna dagen åt någon fysisk aktivitet. Var rädd om dig så att du inte skadar dig för att du är för ivrig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du ägnar dagen åt lika delar nöjen och arbete. För din del är det viktigt att du har en jämvikt mellan jobb och privatliv. En vän vill att du hör av dig, glöm inte bort honom/henne. Ibland är du lite disträ.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir ganska intensiv, men det är för att du som vanligt bokat in lite för mycket. Helgerna flyger iväg och du glömmer ofta bort att du måste vila dig lite. Du tycker att bara för Att du är ledig måste du hinna med allt annat du vill göra.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en riktig hemmadag för Kräftan. Särskilt Kräftor som är födda i mitten av tecknet har svårt att slita sig från hemmets sköna vrå. Varken fest, middag eller romantik kan få dig att tänka om.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska tråkig. Du ägnar dig åt måsten som städning, tvätt och matlagning. Har du en partner kan det bli lite mysigt om ni gör alla vardags sysslor ihop. Är du ensam är det bara att koppla av hjärnan och jobba på.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen får du ett meddelande från en nära vän. Hans/hennes kryptiska sätt att prata gör dig orolig. Nu har känt varandra för länge för att du inte ska uppfatta det som hon/han vill förmedla mellan raderna.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen ägnar du dig åt din familj och dina vänner. Det blir en slö, trevlig och riktigt lång lördag. Undvik att låna ut pengar, det kan orsaka gräl i framtiden. Du har svårt att acceptera lån som inte betalas tillbaka i tid.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Din sinnesstämning växlar väldigt idag. Ena stunden är du lycklig och nästa stund mår du uruselt. Det är Saturnus som påverkar dig så starkt. Försök att inte lägga så mycket tonvikt vid dina känslor utan lita till förnuftet istället.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag satsar du på att ha lite kul. Du lockar med en eller flera vänner ut på äventyr. Det behöver inte vara något organiserat utan det kan mycket väl röra sig om något mer improviserat.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Har du en familj så kommer de att stå i centrum hela den här helgen. Har du barn så kommer en stor del av lördagen ägnas åt barnanpassade aktiviteter. För dig är det viktigt att hela familjen har skoj.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du sitter gärna inne och tittar på något som intresserar dig på tv idag. Du känner dig lite trött och du har svårt att tvinga dig själv att aktivera dig. Din partner upplever dig som slö. Tala om att du inte mår bra.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du får för dig att din vän har baktalat dig, men vad har du egentligen för belägg för det påståendet? Ett löst rykte är inget att jämfört med din väns ord. Du måste lita på er vänskap och ignorera skvaller.

 

Annons