Söndag 7/2

04 jan, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att se allt i svart idag. Försök att tänka positivt så kommer det att ordna sig. Du måste följa ditt hjärta för att lyckas, låt ingen tvinga dig att göra något du vill avstå ifrån.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att ta mer ansvar än du har i dagens läge. Du måste vara försiktig med vad du lovar annars kommer du att på dig mer än du klarar av. Du är för snäll, och ibland för dum för att säga nej.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Din söndag handlar om att vara lugn och invänta ett besked. Det här är inget som kan stressas fram så njut av en bra film eller en rolig bok medan du väntar. Tålamod är en dygd som du har svårt för.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en trevlig och familjär söndag. Du umgås med de som står dig nära. Det kan vara din släkt, dina vänner, din partner eller dina barn. Den här dagen blir precis som du tänkt dig.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du satsar på utomhusaktiviteter idag. Pulkaåkning och skridskor följt av varm choklad och ostmackor. För dig är utomhuslek inte bara för små barn, du har lika kul som alla andra. Du njuter av frisk luft.

 

Jungfru 23/8-22/9

Din trötthet vill inte riktigt lämna dig. Det har varit så jobbigt den senaste tiden att du inte orkar ta tag i vardagssysslorna hemma. Din partner få dra det tunga lasset och det kan det bli en del småtjafs kring arbetsfördelningen.

 

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen samlar du dig för att pröva på något nytt. Du har länge velat göra det här, men inte riktigt vågat. En vän kommer med massor av goda råd och sitt fulla stöd. Du känner dig modig idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att reda ut din privatekonomi. Hur tråkigt den än är så måste du försöka få rätsida på alla räkningar. Ibland struntar du helt i din eknomi och sedan får du det riktigt jobbigt när du tar tag i den igen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen träffar du en person som verkligen irriterar dig. Du känner att den här människan har mer att säga dig än du har lust att höra. Som ordspråket säger är det från barn och dårar som man får höra sanningen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter av att vara tillsammans med familjen. Det ser ut som du är ut så mycket som du kan. Långa sköna promenader, utelek och massor av stoj kantar den här söndagen. Det blir en riktig familjeidyll.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du ingen lust att ta tag i alla projekt som du påbörjat. Din partner försöker att motivera dig både med pock och med hot men inget fungerar. Du vill vara ifred och du drar dig undan all social kontakt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte riktigt som du förväntat dig. Du har för många järn i elden för att hinna med allt som du vill få gjort. Försök att dra ned på tempot lite. Det är jus söndag och tanken är att du ska vila upp dig.

 

Annons