Snöyra

04 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det roligt att känna sig välkommen tillbaka, även om vädret de senaste dagarna inte har varit direkt inbjudnade. Jag har fått en massa frågor och jag ska försöka besvara några.

När det gäller den förvirrade Jungfrun så är mitt tips att glömma och gå vidare. Ett intresserat lejon är svårt att motstå, men i längden har ni väldigt lite gemensamt. Lägg till att det redan från början blir trassligt med tanke på att han är gift så har du en svår ekvation att lösa.

Tvillingen Lisa, du och en Vattuman har massor gemensamt och det kan bli ett drömförhållande om ni klarar att hålla isär arbete och privatliv. Risken med en romans på jobbet är det blir besvärligt att jobba tillsammans om det tar slut.

När det gäller Skytten Charlotte så tycker jag att det är härligt att du mött någon, och visst passar ni ihop. Det enda negativa är att Skytten är rastlös av sig i sin natur så det finns en risk att din vän får en längtan att röra på sig. Han verkar redan nu äventyrligt lagd. Under våren har Skyttar svårt att gå in i ett seriöst förhållande, de drabbas lätt av känslan att vara instängd. Kanske kan kombinationen av två Skyttar göra att den klaustrofobiska känslan försvinner. Ni är båda medvetna om vandras behov av integritet.

Annons

Mia, det är Pluto (tidigare mars) som är härskarplanet över Skorpionen så på så sätt påverkas du inte mer av Mars än någon annan planet. Mars i femte huset indikerar en person med ett friskt och aktivt sexliv som är förtjust i barn. Det står för en positiv person med mycket leklust, men också en person som har en benägenhet att ta stora risker.

Skytten:Under början av året ligger det ingen större förändring, men det ser ut att kunna vända i april eller maj. Det behöver inte betyda att du hittar ett boende där du befinner dig idag. Den här förändringen kan röra sig om att du söker jobb på på annathåll, flyttar utomlands eller något annat som påverkar dina vardag.

🙂

Felicia

 

Annons