Måndag 8/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att konfrontera en kollega som irriterat dig. Ditt problem är att du är rädd att skada er relation som vanligtvis är bra. Det är bättre att rensa luften än att låta saken bero.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en lugn och skön måndag att se fram emot. Om du arbetar så hinner du med en massa olika saker och det blir en bra inledning på veckan. En vän kontaktar dig för att höra hur du mår.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att hålla dig till sanningen idag. Visst kan det vara rätt så oskyldigt med vita lögner, men även små osanningar kan såra om de upptäcks. Försök att vara så ärlig som möjligt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period då arbeta upptar mycket av din tid. Din partner och dina vänner kan uppleva dig som tråkig och bli sårade av att du aldrig hinner träffa dem. Du måste hitta en balans mellan fritid och jobb.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra om du bara koncentrerar dig. Ibland blir du distraherad och då glömmer du bort vad det är du håller på med. När du vimsar så är du inte särskilt effektiv. Blir du trött så drick energidryck eller kaffe.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ett problem på jobbet får dig på dåligt humör. Du gillar inte att behöva ta tag i den här typen av konfrontationer eftersom det blir så personligt. Försök att vara konstruktiv i din kritik och undvik personangrepp.

 

Vågen 23/9-22/10

Din humor hjälper dig att se det komiska i en ganska pinsam situation som du hamnar i. Tack vare att du skratta abort det hela så blir det inte så jobbigt för dig. En vän skulle uppskatta en komplimang från dig idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lång men produktiv måndag. Räkna med att vara trött på kvällen så boka inte in några aktiviteter. Din chef försöker att visa att han/hon uppskattar dina insatser på jobbet genom att ge dig en klumpig men välmenande komplimang.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Låt ditt sunda förnuft styra dina handlingar idag. Lita på din instinkt, du har en bra intuition som förstärks av Månen just nu. Lyssna inte på din välmenande kollegas råd, han vet inte vad han pratar om.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Om du jobbar med affärer eller service så kommer du att lyckas med nästan allt som du företar dig idag. Det ligger ett stråk av tur över ditt tecken och det gör att marginalerna är på din sida.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att bestämma dig i en fråga som rör ditt arbete. Egentligen handlar det om att du inte vet vad du vill och därför har du svårt att besluta dig om din framtid. Bolla dina idéer med din partner eller en vän.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite hängig just nu och det gör att du känner dig deppig. Prata med en vän eller någon i familjen som kan muntra upp dig.  Slarva inte med sömnen, nyckeln till din hälsa ligger i bra sömn.

Annons