Tisdag 9/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen bör du inte ifrågasätta något som har med scheman att göra. Om du är osäker på att du har fått rätt uppgifter bör du ta kvällen på dig och funder igenom vad som har blivit fel.

 

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir jäktigare än du tänkt dig. Du tror att du ligger bra till, men under dagen inser du att du missat en del detaljer som gör att du får börja om från början med vissa saker. Håll huvudet kallt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du och ekonomi går inte ihop idag. Du har en förmåga att röra ihop alla siffror och det leder till ett mindre kaos. Låt någon annan stå för uträkningarna och håll dig till mer praktiska uppgifter om du kan.

 

Kräftan 21/6-22/7

Din charm hjälper dig att vinna över en kollega på din sida i en tvist mellan dig och en annan arbetskamrat. Du behöver allierade om du ska kunna vinna den här striden. Tänk smart och agera snabbt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen blir bra. Du kan jobba på i din egen takt utan att bli störd. En kollega hjälper dig om han/hon inte har något att göra och det underlättar en hel del. Kvällen ser ut att bli social.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu grubblar du mycket över ett privat problem. Hur du än vänder och vrider så hittar du ingen smidig lösning på det här dilemmat. Fråga en vän om råd. Du kan behöva en ny vinkling på problemet.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag visar du prov på ovanlig snabbtänkthet. Du imponerar mycket på din chef som berömmer dig. Det blir en rolig och annorlunda dag. På kvällen är du trött, men nöjd med din insats på jobbet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Visa att du kan vara diskret. Genom att hålla dig i bakgrunden kommer du kunna lista ut betydligt mer information än vid en direkt konfrontation med din chef. Just nu gäller det att inskaffa så mycket kunskap om situationen som möjligt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag lär du dig en läxa som du inte kommer att glömma i första taget. Det handlar om att du inte har varit tillräckligt noggrann med en arbetsuppgift och nu får du äta upp att du slarvade.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bli underhållande. En ny kollega imponerar på dig med sin humor och charm. Se till att inte falla för hårt, den här personen kan vara iskall när han/hon vill. Du måste vara på din vakt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen hinner du med att testa något nytt och spännande på jobbet. Den här typen av utmaningar passar dig perfekt eftersom den kräver både intelligens och en viss fingerfärdighet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du får möjlighet att utvärdera något som du arbetat med under förra hösten Det blir både intressant och lärorikt. Helt plötsligt ser du dagens siffror med helt nya ögon och det ger dig perspektiv.

Annons