Torsdag 11/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

 

Under torsdagen får du möjlighet att det lugnt på jobbet. Du har inte särskilt mycket motivation just nu så det här stillsamma tempot passar dig bra, det ger dig tid att fundera över framtiden.

 

Oxen 20/4-20/5

Din kreativa sida blomstrar upp i slutet på veckan och det ger dig möjlighet att presentera en massa nya idéer för dina chefer. Tyvärr är alla inte lika mottagliga för nyskapande som du är så du kan stöta på motstånd.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Om du inte ifrågasätter ditt arbete kommer du ha svårt att utvecklas. Just nu är du inne i en period då allt flyter på utan problem, det är i och för sig skönt, men inte särskilt utmanande.

 

Kräftan 21/6-22/7

När det gäller dina privata relationer så går det jättebra just nu. Det verkar som du är nyförälskad eller i alla fall har träffat någon som intresserar dig väldigt mycket. Nu är det upp till dig att utveckla den här relationen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen får du möjlighet att visa precis hur effektiv du kan vara. Ditt största problem på jobbet är att du är väldigt social och ibland blir det mer prat än arbete vilket kan irritera din kollega.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att ge raka besked eftersom du inte bestämt dig för vilken linje du vill följa. Dina vänner upplever dig som velig och en smula opålitlig. Gör klart för dem att du behöver tid att tänka.

 

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen stöter du på en hel del mindre problem på jobbet och de gör att du inte kan vara så effektiv som du skulle vilja vara. Var noga med detaljer och slava inte bara för att du är stressad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det ser ut som du har svårt att sova ordentligt på kvällarna. Din bristande sömn gör dig ofokuserad och grinig. En kollega försöker påpeka att ditt uppförande är olikt dig, men möts av surmulen tystnad från din sida.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du är ute alldeles för lite på vardagarna. Bristen på frisk luft och solenergi gör att du får svårt att koncentrera dig. Varför inte te en promenad på lunchen. Njut av de ljusa timmarna på dagen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du chansen att hitta ett nytt arbete eller nya arbetsuppgifter. Uranus talar om en förändring, i ditt horoskop som har med just jobbet att göra. Nu gäller det att du passar på att förändra din vardag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen blir trevlig och social. Det ser ut som du deltar i ett möte av något slag och ditt kreativa tänkande väcker en hel del uppskattning hos dina kollegor. Du bidrar med många roliga förslag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och lite småtrist torsdag. Det är mycket rutinarbete som ska klaras av innan veckan tar slut, så du får vänta med att pröva dina nya idéer till på måndag. En släkting vill att du hör av dig.

 

 

Annons