Fredag 12/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir trevlig och du småflirtar med en av dina arbetskollegor. För dig är det självklart med attraktion mellan två människor, medan din kollega tycker att situationen är lite obekväm.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är verkligen på partyhumör idag. Det var länge sedan som du hade så roligt på jobbet som du har idag. Ditt skratt ekar i korroidorerna och väcker en hel del muntra kommentarer hos dina kollegor.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du ett förslag beträffande helgen som är både frestande och dyrt. Du måste fundera igenom det här innan du ger ett besked. Din ekonomi är inte på topp just nu så du bör kanske avstå den här gången.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du ser fram emot fredagsmys ikväll, men varken dagen eller kvällen blir som du tänkt dig. En komplikation uppstår på jobbet och du kommer hem betydligt senare än du önskat. Det blir en rätt så tung dag för din del.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att vara så effektiv som du skulle vilja idag. Du avbryts ständigt av kollegor som behöver ett råd, lite uppmuntran eller som bara vill prata lite med dig. Har du möjlighet så stäng dörren och stäng av telefonen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du på ovanligt gott humör. Du ser fram emot helgen med barnslig förtjusning. Det verkar som du bokat in något riktigt roligt under lördagen och det upptar det mesta av dina tankar idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Om du försöker undvika konflikter är risken stor att du hamnar mitt i dem istället. Det är några av dina kollegor som inte kommer överrens och risken är stor att de kräver att du ska ta ställning i den här frågan.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra fredag eftersom du lyckas hålla en balans mellan socialt umgänge och jobb. Du är effektiv på arbetet, men hinner ändå umgås både med dina kollegor och med din familj. Kvällen blir lugn och skön.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det är sällan som du blir riktigt arg, men idag lyckas en kollega att verkligen reta upp dig. Du känner att den här personen har gått för långt och det är dags att någon säger ifrån. Denna någon blir du.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Om du arbetar idag finns det en stor chans att du får både ris och ros av en kollega. Du har gjort en bra insats på jobbet, men du har glömt några detaljer och det gör att du måste stanna lite längre än du tänkt dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Låt inte din kollega förstöra den här dagen för dig. Han/hon har vaknat på fel sida och gör livet surt för alla som han/hon möter. Om du struntar i din arbetskamrat kan det här blir en riktig superfredag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att koncentrera dig idag. Tankarna snurrar i skallen på dig och det mesta rör privata problem snarare än jobbet. Det finns en person i ditt liv som har en förmåga att sätta myror i skallen på dig.

 

 

Annons