Lördag 13/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Om du har möjlighet ska du ta en riktig sovmorgon idag. Det var länge sedan du unnande dig att sova utan väckarklocka. Har du en partner så kan det hända att han/hon har bokat in aktiviteter för kvällen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du arbetar antingen hemma eller på ditt arbete idag. Även om du har en hel del att göra så slipper du stressa eftersom du har lagt upp jobbet på ett effektivt sätt. Kvällen blir trevlig, du umgås med din familj.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att ta till dig kritik. Neptunus påverkar dig så att du blir väldigt känslig, särskilt när det gäller kritiken gäller din person. Minsta antydan att du gör något fel får dig att bli väldigt upprörd idag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du chans att testa en teori som du har. Det handlar om relationer och du blir inte särskilt förvånad när du får din teori bekräftad. Du hade blivit mer förvånad om du haft fel.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du svårt att umgås med för många personer samtidigt. En påverkan på ditt tecken gör att du blir lite enstörig och fördrar att vara ensam framför att omge dig med massor av människor.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är på toppenhumör. Det verkar som du är bortbjuden idag eller så planerar du att träffa dina vänner ute på stan. Kvällen blir lyckad, men väldigt sen. Timmarna flyger iväg och kvällen tar slut för snabbt.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du svårt att koncentrera dig. Du känner dig inte riktig frisk. Det bästa vore om du tillbringar dagen i sängen. Du behöver låta din kropp vila. En familjmedlem tar mer än gärna hand om dig idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant lördag. Du träffar en person som först lyckas reta upp dig ordentligt, men efter ett tag inser du att den här personen är riktigt underhållande om du inte tar hans/hennes kommentarer personligt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir vad du gör den till. Har du möjlighet ska du ta en riktigt lång promenad utomhus. Syret och den kalla luften kommer att rensa din hjärna ordentligt så att du kan fokusera dig bättre.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir inte som du tänkt dig, men det gör inte så mycket eftersom du förväntat dig en tråkig och lugn eftermiddag. Det blir raka motsatsen istället med högt tempo, konflikter och skratt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du en hel del vänner som du inte träffat på länge. Försök att ändra på saken idag. Varför inte ta en spontanmiddag tillsammans med alla kompisar på en gång. Det kan bli en lyckad kväll.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Månen har en förmåga att locka fram både det bästa och det sämsta hos dig. Som vattentecken är du extra känslig just för Månens påverkan och det visar sig inte minst i ditt humör.

Annons