Alla hjärtans dag, Söndag 14/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen går i romantikens tecken. Även om du inte är mycket för kommersiellt dravel, så kan du inte låta bli att ryckas med av stämningen. Med röda hjärtan, rosor och chokladaskar i varje hörn är det lätt att bli romantisk.

 

Oxen 20/4-20/5

För dig handlar den här söndagen om att visa dina nära och kära att du bryr dig om dem. Det kan vara med en god middag, en liten present eller bara ett kort som visar hur mycket du älskar din familj/partner.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lugn, men mysig söndag. Har du ett förhållande så ägnar ni dagen åt varandra. Som singel tillbringar du den här dagen tillsammans med dina vänner. Du gillar att skvallra över en kopp te eller kaffe.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en skön söndag som är inriktad på utomhusvistelse. Det kan vara en långpromenad i skogen, en shoppingrunda på stan eller en tur i skidspåren. På kvällen är du utpumpad men nöjd med dig själv.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du på ditt gosigaste, vänligaste och mest charmerande humör. Ingen kan motstå dig just nu så vill du visa dina känslor för någon så ska du göra det idag. Har du en partner blir kvällen romantisk.

 

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen verkar handla till viss del om blommar. Antingen så ger du bort blommor eller så får du blommor själv. Som jordtecken uppskattar du en stor bukett färgglada tulpaner mer än både guld och diamanter.

 

Vågen 23/9-22/10

Om du är singel ska du skämma bort dig själv. Ordna en riktig hemma SPA dag där du tar hand om spruckna hälar och vintertorra läppar. Unna dig den där härliga semlan, eller kaloridrypande chokladkakan utan att få dåligt samvete.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att visa känslor på beställning och därför gör du din partner besviken när du inte kommer med någon himlastormande överraskning idag. Du anser att alla hjärtans dag är trams.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen får du möjlighet att berätta för en viss person vad du känner för honom/henne. Frågan är om du har modet att bekänna färg. Av någon anledning gör just den här personen dig väldigt blyg.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att inte ryckas med i alla hjärtans dags hysterin. Försök att tona ned dig lite, ett kort eller en blomma är helt okej, men undvika att klä in hela sängkammaren i rosa och strö rosenblad på överkastet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

För dig handlar den här dagen mer om att visa omtanke för familjen än att vara romantisk inför sin partner. Du tycker att en fika med svärmor är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning på.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte riktigt som du tänkt dig, men häng inte läpp för det. Försök att se de små guldkornen istället för att leta efter hela guldklimpar. En kyss och ett, jag äskar dig kan vara mer äkta än alla rosor i hela världen.

 

 

Annons