Måndag 15/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt idag. Ditt horoskop indikerar att du inte har så mycket energi just nu. Bristen på dagsljus påverkar negativt och gör att du inte orkar motivera dig själv att ta tag i dina problem.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har massor att göra idag så du glömmer bort en vän som behöver din uppmärksamhet. Hon/han blir sårad. Du måste göra något för din vän så att han/hon förlåter dig. Visa att du är uppriktigt ledsen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du en del att fundera på. En kollega skvallrar lite om ett löst rykte som han/hon har hört och nu är det upp till dig att ta reda på hur mycket som är löst prat och hur mycket som är sanning.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du tar dig själv på för stort allvar. Även om du är på jobbet och ska ge en seriös framtoning så skadar det inte om du vågar släppa loss lite.  Du framstår som mer mänsklig och sympatisk om du inte uppträder så korrekt jämnt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir inte vad du väntat dig. Du trodde att du skulle få svar på en fråga som du har, men istället uppstår det ännu fler frågetecken som måste rätas ut innan du kan gå vidare. Håll huvudet kallt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite förvirrad just nu. Försök att behålla fokus idag. En högre chef har ögonen på dig och det är inte så lyckat om du agerar som en virrpanna. Du måste visa att du är en person som går att lita på.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar bra. Du kommer tidigt till jobbet och får en effektiv start på dagen. Efter lunch kan det uppstå smärre problem som skapar oreda i din arbetslista. Be om hjälp av en kollega som är bra på den här typen av komplikationer.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du möjlighet att förändra något på ditt arbete. Ta den här chansen, den kan öka kvaliteten på jobbet och utvecklas till nya intressanta arbetsuppgifter. En vän har svårt att förlåta dig för ett misstag som du gjort.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

All form av kommunikation står i centrum idag. Det kan röra sig om muntliga löften, frågeställning via telefon eller mail eller ett brev som väcker en del minnen. Det blir en intressant måndag som du sent ska glömma.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att ge svar på tal just nu. En kollega har en förmåga att irritera dig, men du är rädd att skapa en ännu mer spänd stämning mellan er om du säger vad du tycker och tänker om den här personen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är en bra dag att läsa, reflektera och komma upp med nya idéer. Jupiter ger dig en positiv energi som hjälper dig att förstå komplexa problem. En kollega har det jobbigt hemma och det går ut över arbetet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lång, men produktiv dag. Du gillar att komma igång ordentligt på måndagen för då känner du att du ligger bra till för resten av veckan. För dig är det viktigt att inte halka efter.

Annons