Tisdag 16/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir intensiv. Det är mycket att göra på jobbet och det gör att du måste lägga alla privata problem åt sidan. En kollega har en bra idé om hur ni kan effektivisera ert arbete.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett väldigt gott humör idag. För dig är det viktigaste att stämningen är bra på jobbet, sen spelar det ingen roll om det är massor att göra eller om tempot är lugnt. Du är väldigt sensitiv när det gäller andra personers sinnestämningar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen tar du tag i en arbetsuppgift som är så tråkig att du omedvetet skjutit upp den så länge du kan. Nu är tidfristen ute och du måste göra klart det här jobbet trots att det tar emot.

 

Kräftan 21/6-22/7

Månen påverkar dig ovanligt lite just nu och det gör dig mer emotionellt klumpig än annars. Du har en förmåga att trampa dina kollegor på tårna utan att märka det. Din klumpighet är snabbt övergående.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Bli inte förvånad om en kollega fräser åt dig idag. Han/hon har det tufft både hemma och jobbet, men föredrar att inte diskutera sina problem. Resultatet är en grinig och svårflörtad arbetskamrat,

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att fundera över när det gäller ditt arbete. Du har en idé som du vill gå vidare med och utveckla, men hur du än bär dig åt så stöter du på problem. Kanske är det tid att slopa din idé och komma på något nytt istället.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lugn och harmonisk. Det är lagom mycket att göra på jobbet du hinner med att prata med dina kollegor. Du upptäcker en hel del som du vetat om dem tidigare. Det är som att få nya vänner.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra dag för din del. Du har roligt med dina jobbarkompisar, samtidigt som du hinner med en hel del extra arbete. På kvällen ägnar du dig åt någon form av träning eller hobby.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Var försiktig med vad du säger idag. Du har lätt för att såra dina arbetskamrater när du försöker att skämta. Merkurius ställer till problem med kommunikationen idag. Det du säger missuppfattas väldigt lätt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lång dag för din del. Du har inte hunnit med så mycket som du tänkt dig under eftermiddagen så risken är stor att du stannar en stund för att komma ikapp. Din partner blir besviken på dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen handlar om att fatta snabba beslut under tidpress. Tyvärr är det så att det ofta uppstår fel när du är stressad och det är du idag. Som tur var har du en kollega som är mer alert än du och som upptäcker misstagen i tid.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen får du möjlighet att ta ett eget initiativ som kan bli avgörande senare i veckan. Det gäller att du inte försitter den här möjligheten eftersom du bara får en sådan chans en gång.

 

 

 

Annons