Onsdag 17/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir bra, om än lite seg. Du har ganska monotona arbetsuppgifter som du måste klara av innan du kan gå vidare med någon roligt. Tappa inte sugen även om det är långtråkigt.

 

Oxen 20/4-20/5

Du funderar mycket över en förändring i antingen jobbet eller privat. Oxar är inte dem som fattar snabba, ogrundade beslut. Det här är något som kommer att växa fram under våren. Än så länge är det mer en idé än ett beslut.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir jobbig eftersom du inte är så pigg som du brukar vara. Det kan vara en infektion i kroppen eller så sover du inte ordenligt på nätterna. Du måste ta hand om dig själv bättre.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu står förälskelse eller kärlek i centrum för dig. Du har en förmåga att gå upp i ett förhållande så helhjärtat att det kan verka lite skrämmande för din partner. Tänk på att låta din älskade ha ett visst svängrum.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du möjlighet att förändra en kollegas åsikt om et visst projekt. Det här kan underlätta för er båda i framtiden, men det gäller att du spelar dina kort väl och håller dig till de fakta som du har.

 

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen blir bra. Du jobbar på i ett högt tempo redan från morgonen. Det var länge sedan du var så effektiv som du är idag. Jobbar du med siffror så kan du räkna med ett strålande resultat.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är rätt kyligt inställd till en av dina chefer just nu. Han/hon har gett dig kritik som du tycker är obefogad och därför blir du väldigt fåordig när han/hon är närvarande. Frågan är om din chef är medveten om problemet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen börjar ganska segt. Du är väldigt trött på morgonen och du tänker inte riktigt skärpt. Risken är att du begår ett misstag som du får tillbringa resten av dagen att rätta till. Försök fokusera dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag är du på ett väldigt busigt humör. Du driver med dina arbetskompisar, och med dina vänner. Visst blir många arga över dina upptåg, men med hjälp av din charm får du dem snart att skratta igen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att ta egna initiativ just nu. Det mesta du gör går snett, därför undviker du att vara den som fattar beslut. Du överlåter avgörandet på en kollega som inte har din otur idag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du behöver arbeta in en del som du missat och idag är det en bra dag att göra det på. Se till att inte bli allt för sen hem. Då missar du en överraskning som din vän/partner har förberett åt dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hänga med i svängarna idag. Allt går i ett rasande tempo och det gäller att du är väldigt på hugget om du inte ska missa de avgörande beslut som fattas av dina chefer idag.

Annons