Fredag 19/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir ganska rörig. Du har många olika järn i elden och det är stor risk att du blandar ihop olika projekt. Skriv tydliga lappar så att både du och dina kollegor kan hålla koll på vad som behöver göras.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag känner du dig mer som en barnvakt än som en kollega. Det tycks inte spela någon roll hur gamla dina kollegor är, när de tjafsar så uppför de sig som de fortfarande var fem år gamla . Det blir en påfrestande dag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om att ta till vara på andra personers intresse. Trots att det inte gagnar dig så kan du vinna mycket genom att tipsa en kollega om ett jobb som han troligtvis skulle vara intresserad av.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen hinner du både bli osams och vän med en kollega igen. Ni jobbar tajt så det är inte så underligt att ni ryker ihop då och då. Det viktiga är att du behåller respekten för varandra.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att ta till dig råd från dina kollegor. Oftast sköter du saker på ditt sätt och du blir arg om någon lägger sig i. Ibland är det bra att inse att det finns andra, mer effektiva sätt att göra saker. Lyssna och lär.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är på uruselt humör när du vaknar, men en bra nyhet får dig att ändra humör från nattsvart till solsken. Kvällen slutar lyckat tillsammans med familj eller med vänner. Du slappnar av och njuter av att vara ledig i helgen.

 

Vågen 23/9-22/10

Ditt horoskop varnar för att slarva med maten. När du är stressad glömmer du ofta bort att äta, eller så äter du något som är snabbt, men inte särskilt nyttigt. Du måste ta hand om dig om du ska orka jobba i det tempo som du har idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lugnare än du räknat med och dt gör dig lite rastlös. Du trodde det skulle vara fullt tempo från morgon till kväll, men av en slump så har flera problem löst sig och kvar står du med ett par rutinuppgifter.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du satsar på en riktigt rolig fredag. Efter jobbet passar du på att antingen träffa vänner eller umgås med din partner. Du trivs inte med att vara ensam just nu. Är du ensam så börjar dina tankar att snurra.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var försiktig med att yttra ett påstående som du inte har belägg för. Har du otur kommer du får äta upp det du sa inom kort. Vanligtvis är du noga med att kolla upp fakta så varför börja slarva nu?

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att lyckas med något som ingen har lyckts med inom dig. Du tar hjälp av kollegor som har mer erfarenhet och är mer insatt i ämnet är vad du är. Det blir en riktigt lyckad kombination med din kreativitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir bra. Du har en del att göra innan du tar helg, men när du äntligen lämnar jobbet så känner du dig lika fri som en kalv på grönbete. På kvällen lär du känna nya, intressanta männskor.

Annons