Lördag 20/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du får en ovanligt lugn lördag. Visst finns det en del mindre projekt att ta tag i hemma, men inte mer än att du kan klara av dem på förmiddagen. Du kan lata dig hela eftermiddagen om du vill.

 

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen inser du att du har missat något väsentligt. Det kan vara att du glömt att ringa en vän, att du missat en födelsedag eller att du helt enkelt glömt att köpa något som du lovade din partner att komma ihåg.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lugn och skön. Du har tid att fundera över ditt liv och över vad det är du vill göra i framtiden. Du inser att det finns en del saker som du kan tänka dig att förändra när du får tid.

 

Kräftan 21/6-22/7

Låt inte din ilska gå ut över fel person. Om du känner dig frustrerad och arg så bör du säga det till den du är arg på, inte skälla på din vän eller partner. Månen gör dig emotionell och du låter dina känslor ta över.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bli ganska jobbig eftersom du har lovat bort dig på flera olika håll och nu inser du att ditt noggrant planerade schema för dagen inte kommer att hålla. Hur du än gör kommer någon att bli besviken.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag tillåter du dig att bara ta det lugnt. Vanligtvis blir du lite stressad på helgerna när det inte händer så mycket. Men idag har du ro att bara lägga dig ned och njuta av en oläst bok. Det blir en paus i vardagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Du kana vara väldigt provocerande, särskilt med den påverkan du har från Mars. Inse att din förmåga att reta upp folk knappast hjälper dig när du ska förhandla om saker. Använd din diplomatiska talang istället.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du ta konsekvensera av ditt handlande. Du har gjort någon som inte var riktigt schysst och nu måste du be om ursäkt eller leva med att du har mist en bra vän. Båda alternativen är jobbiga.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du vill visa någon hur mycket du tycker om han eller henne, men en påverkan från Pluto gör dig lite blyg. Vanligtvis är Pluto ett positivt energitillskott, men just nu skapar planeten mer förvirring än ordning.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar ett stort steg fram idag när det gäller relationer. Det kan vara en intern konflikt som du lyckas lösa på ett bra sätt eller bara det att du tar ett steg tillbaka och låter någon annan ta kommandot ett tag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir stressigare än du tänkt dig. Du vill gärna umgås med dina vänner, men du har inte så mycket tid som du skulle önska. Det bästa i den här situationen är att kombinera flera personer vid ett och samma tillfälle.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig trött efter en rätt så slitig vecka. Nu vill du bara ha lite lugn och ro. Tyvärr verkar dina partner vara av en helt anan åsikt. Han/hon är utvilad och vill umgås med gemensamma vänner.

 

 

Annons