Lördag 21/2

06 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir lugn. Du latar dig mer än du tänkt dig. Visst blir dammråttorna kvar under sängen, men du är i alla fall utvilad inför nästa vecka. En kompis har roliga nyheter att berätta.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu är det många födelsedagar och andra saker att fira. Räkna med för mycket tårta och för lite motion den närmaste tiden.  Vill du träna måste du boka in tid för träningspass, annars kommer du inte iväg.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lat söndag. Du umgås med din familj eller din partner. Venus uppmuntrar till romantik idag. Är du singel har du stor chans att möta någon där du minst av allt väntat dig det. Det kan vara i kassakön på ICA eller i tvättstugan.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen ska du undvika allt som har med spel att göra. Du har marginalerna på fel sida och risken är stor att du förlorar mer än du har råd med. Under eftermiddagen träffar du dina vänner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

En hobby slukar en hel del av den här dagen. Det är inte ofta som du tar dig tid att ägna dig åt ditt intresse, men när du väl gör det så blir du alldeles uppslukad och har svårt att sluta.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig lite seg idag. Kvällen blev betydligt senare än du tänkt dig och det får du igen idag. Undvik påfrestande fysiska aktiviteter. Risken är stor att du skadar dig eftersom du är så trött.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn söndag. Du umgås med dina vänner på ett avslappnat sätt. Det blir fika, skvaller och massor av skratt. Det var länge sedan du kände dig så nöjd och glad som du gör idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Eftersom du är väldigt rastlös i din läggning har du svårt att slappna av idag. Du bokar oftast in dina helger så att du slipper att vara hemma, men idag verkar du inte ha något särskilt planerat och det gör dig irriterad.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en rolig söndag. Du träffar en person som du inte sett på länge och tillsammans hittar ni på en massa trevliga söndagsaktiviteter. Kvällen blir tidig. Du har en del sömn att ta igen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det verkar som du arbetar den här söndagen. Oavsett om du är på jobbet eller om du arbetar på ett projekt hemma så är det fullt tempo hela dagen. När kvällen kommer är du ordentligt utmattad.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på riktigt gott humör idag. Det var länge sedan du kände dig så harmonisk som du gör just nu. Venus förstärker din charm och får dig att må bra. Det blir en riktigt lyckad söndag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig inte i toppform och du har svårt att motivera dig själv just nu. Det finns en risk att du blir förkyld eller magsjuk i veckan. Horoskopet varnar för vacklande hälsa.

Annons