Horoskop strul

10 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag vet att många av er är upprörda för strulet med upplägget av månadshoroskopet. Tyvärr är det inget jag kan påverka direkt, eftersom det görs från redaktionen och inte från mig. Jag har påpekat bristen för horoskopansvarig på tidningen och förhoppningsvis kommer det att bli bättre.

När det gäller frågor så svarar jag på så många jag kan. Är de väldig generella som tex kärleken år 2010 kan jag rekommendera er att läsa årshoroskopet på weben.

Till Skytten Elin kan jag säga att det är osannorlikt att din Skorpion kommer att ändra sig om han inte gjort det på tre och ett halvt år. Nu vet jag inte exakt vad det rör sig om eftersom du vara rätt vag i din formulering, men jag gissar på att det har med engagemanget i er relation att göra. En person som inte kan förmå sig att satsa helhjärtat efter tre och ett halvt år känner nog inte så djupt för dig som du gör för honom. Mitt råd är att ge honom en sista chans. Konfrontera honom med dina känslor och sker det ingen omedelbar och bestående förändring måste du överväga att gå vidare.

När det gäller Lejonet Linda så ser jag en bevis oro för framtiden när det gäller ditt tecken. Du känner din osäker på ditt arbete och på vad du själv vill. Här handlar det om eget intiativ. Stjärnorna kommer tyvärr inte servera dig en gyllene chans på silverfat. Vill du förändra din situation måste det intiativet komma från dig. Under mars kommer det in energi i ditt tecken som kan hjälpa dig att ta tag i problemet.

🙂

Felicia

Annons