Måndag 22/2

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du ser fram emot en förändring ii vardagen. När det blir för monotont så blir du rastlös. Du behöver utveckling för att trivas. Dagen lovar att den utveckling du vill ha kommer att komma inom kort.

 

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen har du många olika bollar att bolla med. Det gäller att du inte blir orolig när en kollega antyder att något är fel. Om du tar det lugnt och ganskar problemet kommer du att upptäcka att det är litet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen ska du utnyttja din vältalighet och din charm för att få din vilja igenom. Idag har du möjlighet att åstadkomma något riktigt bra, men då måste du verkligen försöka. Visa att du har ambition.

 

Kräftan 21/6-22/7

En vän till familjen har problem. Det kan vara att han/hon mår psykiskt dåligt eller så är det ett fysiskt problem. Det drabbar dig eftersom den här personen ständigt ringer till dig för att kunna prata av sig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du nys om en smaskig hemlighet som du gärna vill dela med dig av. Frågan är om det klokaste i just det här fallet är att tiga, inte prata. Du kan såra någon du tycker om när du pratar bredvid mun.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del saker som du måste ta tag i under måndagen. Egentligen så skulle du helst stanna hemma för du känner dig både trött och hängig. Du borde lyssna på signalerna som din kropp sänder ut.

 

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen tampas du med ett ganska litet, men irriterande problem. Det bästa du kan göra för att ordna den här situationen är att se vad andra kollegor har haft för lösning på likande problem.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu oroar du dig en hel del för framtiden. Du känner en osäkerhet när det gäller ditt arbete. Det är bra om du pratar med din chef eller en kollega, din oroa kan visa sig obefogad.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under måndagen tvingas du att samarbeta med en kollega som du egentligen inte alls gillar. Det här blir ett problem eftersom ni inte kan komma överrens ens om små detaljer ännu mindre om helheten av det projekt ni ska jobba ihop på.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en seg inledning på veckan för din del. Efter att ha haft en lång skön helg kommer vardagen som en obehaglig överraskning. Just nu är du inte alls motiverad att jobba. Du vill helst vara hemma.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du letar efter lösningen på ett problem som ännu inte uppstått. Det blir lite som att betala räkningen för något du inte köpte. Försök att slappna av och ta dagen som den kommer. Du behöver inte sia om framtiden.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du är i behov av ett råd i en känslig fråga, men du vet inte vem du ska vända dig till. Du har många bra vänner, men några är mer benägna att skvallra än andra. Välj någon som du vet kan hålla tyst.

 

 

 

Annons