Tisdag 23/2

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen ska du undvika att argumentera om småsaker. Om du håller tyst med det lilla är det troligt att du lyckas få din vilja fram när det gäller saker som verkligen betyder mycket för dig.

 

Oxen 20/4-20/5

En vän från det förflutna kommer in i ditt liv på ett oväntat sätt. Det kan vara en kontakt genom jobbet, ett slumartat möte på stan eller genom en gemensam bekant. Det blir en rolig tisdag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du under söker möjligheten att förändra något på ditt arbete. Egentligen borde det inte vara så svårt att driva igenom din vilja, men en kollega sätter sig på tvären och det leder till problem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Din ilska är inte befogad idag, du blir arg för det minsta lilla och det beror på en negativ påverkan från den annars så energirika planeten Mars. Försök att kontrollera ditt temperament en smula.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Dagen blir bra och innehållsrik. Du hinner med massor av olika saker och du känner dig verkligen effektiv. En mindre fadäs i slutet av dagen får dig tyvärr på dåligt humör och det går ut över en vän eller din partner.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar inte om att fatta beslut utan att undvika att fatt beslut. Genom att ställa dig neutral i vissa frågor kan du observera hur dina arbetskamrater reagerar och vilka ställningstagande som de gör.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lugn och harmonisk. Du satsar mycket på att tillvarata dina egna intressen idag. En vän kritiserar dig för ditt uppförande tidigare i veckan och det kan vara en god idé att ta åt dig av den här kritiken.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen kan du råka ut för ekonomiska problem. Det är viktigt att du inte blir uppgiven när saker och ting går fel utan att du fortsätter att kämpa på. En kollega försöker peppa dig till att orka mer när du blir trött.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du behöver komma överens med en kollega som du har en tendens att hamna i gräl med. Det gäller att du utnyttjar både din charm och dina diplomatiska talanger om du ska lyckas med den här uppgiften.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om familjen. Dina nära och kära är i fokus i ditt liv just nu. En vän som har problem vänder sig särskilt till dig eftersom, du brukar ge så kloka råd. Visa din vän att du uppskattar hans förtroende.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska lång och seg. Du har en massa saker som du måste göra, men eftersom det mesta rör sig om rutinarbete så väntar det inga spännande utmaningar. På kvällen är du både trött och sur.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir mer kreativ än du väntat dig. Du får tänka snabbt och hitt flexibla lösningar på tuffa problem. Det gör att du känner dig både inspirerad och nyttig på samma gång. Det blir en bra dag.

 

Annons