Onsdag 24/2

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir inte som du tänkt eftersom du har så höga ambitioner. Du hinner inte med och det gör dig grinig och irriterad. Det är bättre att sänka ribban lite och överraska dig själv än att göra tvärt om.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn onsdag då du får mycket tid för dig själv. Det är sällan du unnar dig något extra på vardagen, men idag tycker du att du förtjänar lite omtanke. En vän vill att ni ska träffas, hon/han saknar dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du en energi skjuts av Solen och det hjälper dig genom hela dagen. Du har en härlig positiv inställning till det mesta som rör den här onsdagen. En kollega hjälper dig att bli klar med en tråkig rutinuppgift så att ni kan gå hem lite tidigare.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag kommer det upp ett hett ämne som du gjort ditt bästa för att undvika. Visst känns det svårt att behöva diskutera så här känsliga saker, men samtidigt tycker du att det är skönt att ventilera din åsikt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara resonlig. Just nu är du inne i en period där du hittar väldigt mycket fel på alla andra, men är blind för dina egna brister. Det är på tiden att du inser att du själv kan vara lika irriterande som dina kollegor.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir annorlunda men givande. För dig gäller det att se människorna bakom problemen och inte bara problemen i sig. Om du förstår bakgrunden blir situationen enklare att lösa.  Visa empati.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska tråkig dag eftersom du inte har så mycket att göra. Visst finns det uppgifter att ta tag i, men inget som är akut och det gör att du blir handlingsförlamad. Du behöver lite peptalk.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under omsdagen kan du får bekymmer som är relaterade till ekonomin. I grund och botten beror de här problemen på slarv från din sida, men det är något som du vägrar att medge.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir social. Arbetar du så ser du till att du får tid att umgås med dina kollegor. Solen gynnsamma position gör att du gillar att träffa både gamla vänner och nya bekanta. Din charm är oemotståndlig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn onsdag. En skön och avkopplande förmiddag gör dig redo att ta tag i de problem som du kan stöta på. Du tänker snabbt och agerar tveklöst vilket ger dig en mängd fördelar på jobbet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu funderar du en del över framtiden. Du känner att den vanliga gamla rastlösheten är på väg tillbaka. Det är viktigt med en förändring för dig. Du avskyr vardagen och alla rutinuppgifter på arbetet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under omsdagen får du möjlighet att prova på lite andra uppgifter. Du inser att du faktiskt gillar den här typen av ombyte så länge det inte går ut över ditt vanliga jobb. Du behöver variation.

 

 

 

Annons