Torsdag 25/2

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir ganska tråkig. Du har lite att göra och du känner dig rätt så ensam. Sök upp en kollega för att få lite sällskap. Han/hon är bra på att muntra upp dig när du känner dig nere.

 

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir väldigt intensiv och du är dödstrött när kvällen kommer. På jobbet är det vissa personer som har svårt att komma överrens och de vänder sig till dig för att få råd.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Undvika att hamna i skottlinjen idag. Du har varken tålamod eller vilja att hantera obefogad kritik. Är din chef på dåligt humör så gör du helt enkelt bäst i att undvika honom/henne hela dagen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen får du ett meddelande av något slag. Det kan vara sms, brev, mail eller ett samtal. Det här är nyheter som gör dig både glad och orolig på samma gång. Ring en vän och berätta nyheten, det känns bättre att del den med någon.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen får du ta tag i en massa detaljer som du egentligen varken vill eller ha tid att lösa. Det här är resultatet av en kollegas slarviga jobb. På kvällen ser det ut att bli betydligt trevligare. Du träffar någon du tycker om.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag ska du räkna till tio varje gång du känner att du är på väg att bli arg. Du har en negativ påverkan från Uranus som främst sätter sig på ditt humör. Om du inte ser upp kommer du säga något som du ångrar.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en skön torsdag. Du har hittat en arbetsrytm som passar dig. Trots att du är väldigt social som person så föredrar du faktiskt att få sköta ditt arbete enligt det sätt som du själv finner bäst.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag kan det bli en hel del överraskningar. Du möter personer som visar sig vara både trevligare och intelligentare än du trodde. Ditt problem är att du oftast dömer nya personer väldigt fort.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska stressig torsdag. Du vill ligga bra till inför fredagen eftersom du avskyr att ha mycket att göra på veckans sista dag. Tyvärr såå delar inte din kollega din ambition så du får slita för er båda.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen blir du indragen i en intrig som du helt av allt vill vara neutral till. Tyvärr är det svårt att stå utanför eftersom den här konflikten påverkar ditt arbete direkt. Di måste ta ställning.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Kvällen blir senare än du tänkt dig och det beror på att du har väldigt mycket att göra på jobbet. Du skulle behöva strukturera ditt arbete lite mer. Som det är nu så löser du problemen när de dyker upp snarare än att du förekommer dem.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir arbetsam. Du har mycjket att göra på jobbet så det mesta handlar om att försöka lösa det mest akuta. En kollega är villig att hjälpa dig om du i sin tur ställer upp för henne/honom.

 

 

 

Annons