Fredag 26/2

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en kort, men intensiv dag. Du har roligt på jobbet och det kan hända att du flirtar lite med en kollega. Du gillar när det finns en viss spänning mellan dig och dina arbetskamrater.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu blir du väldigt irriterad när du tycker att någon undviker att jobba hårt. För dig är det självklart att alla måste dra sitt strå till stacken, men tyvärr finns det alltid personer som försöker att undvika att göra sin del.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du mår toppen idag. Mycket beror på att du privatliv är så harmoniskt just nu. Har du en partner så blommar era känslor. Är du singel så är du rätt nöjd med situationen så som den är.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du komma hem så tidigt som möjligt från jobbet. För dig är det viktigt att inleda helgen med en riktig myskväll tillsammans med dina vänner eller din partner. Det är inte helg om du inte fått ditt fredagsmys.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen får du ta tag i problem som du vanligtvis undviker. Det handlar om att du inte kan driva igenom de idéer som du har. Du måste hitta nya lösningar som är mer kreativa än de gamla.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt attraherad av en person, men du vet inte hur du ska visa det. Har du ett förhållande så blir saken ännu mer komplicerad. Du måste ta ställning till om det är kärlek eller bara fysisk attraktion.

 

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen får du en nyhet som du har lite svårt att smälta. Egentligen så visste du att det skulle bli på det här sättet, men så länge du inte fått svart på vitt så är det enkelt att blunda för fakta.

 

Skorpionen 23/10-21-11

En person som du respekterar gör någon riktigt dumt och du vet inte hur du ska hantera situationen. Det bästa är om du konfronterar personen i fråga och ser om det finns en godtagbar anledning till hans/hennes uppförande.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt ivrig just nu och det är bra. Se bara till att inte slarva med detaljerna bara för att du vill så mycket. Ibland är det svårt att vara både kreativ och noggrann på samma gång. Det gäller att hitta en balans.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har lätt för att hamna i ganska långdragna, men meningslösa diskussioner idag. Ditt problem är att du inte ger dig även när du inser att du har fel. Din stolthet driver dig att fortsätta agitera för din sak.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir bättre än du väntat dig. En segdragen förhandling blir betydligt enklare än det ser ut pappret. Du blir förvånad över hur lätt du kommer överrens med just den här personen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du mycket mån om att alla ska trivas. Du försöker verkligen att ge både dina kollegor och dina vänner en ärllig chans. Det är Jupiter som har den här solidariska inverka på dig och får dig att vilja sprida glädje omkring dig.

 

 

 

 

Annons