Lördag 27/2

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du unnar dig en lugn start på dagen. Normalt sett går du upp tidigt, men idag så tycker du att du förtjänar att vakan utan en väckarklocka. Dagen blir trevlig på ett lågmält sätt. Du umgås med din familj.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lång och underhållande lördag. Trots att du undviker att boka in för många aktiviteter så ser det ut som du har fullt upp. När en vän ringer och föreslår något kul så kan du helt enkelt inte säga nej.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har det bra idag. Om du arbetar så slipper du överanstränga dig. Det är lugnt tempo på jobbet och du känner att du hinner med mer än du tänkt dig. Är du ledig så unnar du dig att vara lat.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det är sällan som du har tid att spendera en hel dag tillsammans med familjen. Ofta blir dina helger rätt så uppstyckade eftersom du ska pressa in familj, vänner och hobbys på samma gång.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du svårt att lyssna både på dina vänner och till din partner. Du gör som du själv vill och du struntar i vad alla andra tycker om den saken. Det är Uranus som bidrar till att du har så svårt att anpassa dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen tar du tag i en del småsaker som du måste fixa hemma. Det blir en lugn och skön dag då du får en hel del uträttat. Du trivs med att ha lite att pyssla med, är det för lugnt blir du rastlös.

 

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen inser du att du missat att göra något tidigare i veckan. Det kan vara att gratulera en vän som fyllt år, höra av dig till en släkting eller boka ett viktigt möte. Nu får du rätta till ditt misstag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lugn och skön lördag. Tillåter vädret så tillbringar du en hel del av din dag utomhus. Den friska luften får dig att piggna till och känna dig mer levande. Du undviker att tänka på jobbet idag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du möjlighet att umgås med en person som du ser alldeles för lite av. Det är ditt upptagna schema som ställer till det. Försök att lämna luckor öppna för spontana aktiviteter på helgen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu umgås du med dem som står dig närmast ditt hjärta. Det kan vara din partner, en vän eller din familj. För dig är det viktigt att visa hur mycket de betyder för dig. Det gör du genom att finnas till hands.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn. Du har visserligen några saker som du måste göra, men det täcker bara ett par timmar av den här lördagen. Resten kan du njuta av i lugn och ro tillsammans med din familj/vänner.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir trevlig. Det ser ut som du festar eller är bortbjuden på en middag. Just nu så påverkas du både av Venus och av Mars som jobbar ihop. Det ger dig en sensuell aura och massor av energi.

 

 

 

Annons