Söndag 28/2

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen är din dag framför allt. Du gör det som faller dig in utan att fundera så mycket på morgondagen. Det här är en bra dag att komma igång med träning på. Du behöver röra dig lite mer.

 

Oxen 20/4-20/5

Det ser ut som du firrar något idag. Det kan vara en födelsedag eller något liknande. Tänk på att inte slarva med maten, för mycket tårta och sötsaker gör att du kan få problem med magen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen får du möjlighet att gå igenom din ekonomi. Visst är det tråkigt, men tar du tag i dina finanser redan nu så kan du lägga upp en sparplan så du kan leva livet på semestern.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du svårt att bara ta det lugnt. Du känner dig nervös och rastlös. Det är ditt sjätte sinne som varnar dig för att du befinner dig i lugnet före stormen. Räkna med en händelserik vecka.

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att motivera dig att över huvud taget kliva upp ur sängen. Samtidigt så ställer du höga krav på dig själv och drabbas av väldigt dåligt samvete om du inte har fint och städat hemma.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är på lite dåligt humör idag. Egentligen är den inget allvarligt, men du mår bäst om du får vara ifred. Undvik att tacka ja till något där många människor deltar, det kommer bara att göra dig ännu mer irriterad.

 

Vågen 23/9-22/10

Det finns inte mycket som lockar dig idag. Du är nöjd med att ta en promenad, umgås lite med vänner och städa av lite hemma. För dig är en stillsam söndag den perfekta avslutningen på veckan.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser fram emot att träffa någon som du inte sett på länge. Det blir en trevlig söndag som väcker många minnen till liv. Kvällen blir tidig eftersom du vill vara utvilad på måndag morgon. Du behöver din skönhetssömn.

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska stressig. Åter igen har du bokat in för mycket när du är ledig. Försök att förstå att helgen är till för att vila upp sig på, iden är inte till för att göra allt som du inte hinner med i veckorna.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Återigen handlar dagen mycket om familjen. Att umgås med dem du älskar gör dig glad och trygg. Har du ingen nära familj kan det vara ett par av dina vänner som får njuta av din omtänksamhet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Något dyker upp under dagen som oroar dig. Det har med framtiden att göra och det får dig att känna dig väldigt stressad. Prata igenom dina tankar med din partner eller en vän. Du behöver lite perspektiv på den här frågan.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir bra, men ganska seg. Just nu har du svårt att hitta på något nät du är ledig. Du föredrar att låta dagen glida förbi stillsamt och utan krav. För dig är en lat dag en otrolig lyx eftersom det sker så sällan.

 

 

 

Annons