Måndag 1/3

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen passar du på att få en bra start på veckan. Du ser till att hinna med sådant som du vet är svårt att få tid för senare. Din organisationsförmåga är på topp. Du imponerar på dina kollegor.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir kanske lite annorlunda mot vad du tänkt dig, men om du inte har fördomar med dig i bagaget så kan det bli riktigt roligt. Det här blir en dag då du lär dig många nya saker och då du utvecklas som person.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen väcks en frågeställning på jobbet som du måste ta hänsyn till. Den här frågan kommer att genomsyra hela veckan. Det blir både jobbigt, intressant och lärorikt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen tar du det lugnt. Du är fortfarande lite seg efter helgen och du har svårt att hitta tillbaka till vardagen igen. En kollega har en rolig nyhet att berätta. Det blir en social eftermiddag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen handlar om att försöka. Vissa saker är svåra att klara av på egen hand, men du måste visa att du är villig att kämpa för att nå dina mål. Ingen blir imponerad av dig om du gnäller hela tiden.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen får du lägga upp arbetet med hänsyn till en kollega som inte mår bra. Du inser snabbt att du inte kommer hinna så mycket som du förväntat dig och du får göra om arbetsplanen för dagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska jobbig måndag. Du har mer att göra än du trodde och du får verkligen stressa för att hinna med. Som tur var har en kollega några bra knep hur du ska kunna effektivisera vissa uppgifter.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att våga lita på dina arbetskamrater. Var inte så misstänksam utan tro på vad dina kollegor säger. Skorpionen har svårt för blind tillit så den kan hända att du ändå försöker att kolla upp fakta.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du tar hänsyn till en vän som inte orkar med allt för stor arbetsbörda idag. Genom att avlasta henne/honom får du själv betydligt mer att göra. Som du är har du både viljan och energin att klara dagen jobb.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under kvällen kommer du att upptäcka att något som du tagit för en vedertagen sanning fatiskt är falskt. Det blir en ganska hårt uppvaknande för din del. Plötsligt vet du inte vem du ska tro på.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om att inte fatta snabba beslut. Även om det kliar i dig efter att få sätt igång alla projekt den här veckan så ska du ta det lugnt och tänka efter ordentligt innan du svarar på en fråga.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en trevlig men ganska lång måndag. Drömmen om att kunna smita tidigare idag dör väldigt snabbt så fort du sätter din fot på jobbet. Det är alldeles för mycket att göra för att kunna ta ledigt.

 

 

 

Annons