Tisdag 2/3

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen börjar med att du får en hel del att göra. Någon har glömt ett viktigt uppdrag och det blir du som får ta tag och reda ut den här soppan. Din förmåga att ta initiativ och att ge order prövas verkligen idag.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen ska du undvika att käbbla med en arbetskamrat. Om du trots allt faller för frestelsen så kommer du göra honom arg helt i onödan. Håll inne med din kritik och ta den vid ett bättre tillfälle.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att våga lite mer. Du måste vara modig om du ska nå dina mål. Oftast kör du med säkra kort, men idag får du lov att gå utanför din egen bekvämlighets zon och göra något okonventionellt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en underhållande dag på mer än ett sätt. Du har en mängd olika uppgifter som du bör klara av på kort tid och det stressar upp dig. En kollega ser hur pressad du är och försöker både hjälpa dig och muntra upp dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer du och en vän eller en kollega bli intresserad av samma sak. Tyvärr är det här något som bara en person kan få så antingen börjar ni gräla eller så ger en av er upp för den andra personens skull.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du har fel, men du har ändå svårt att be om ursäkt. För dig handlar en ursäkt om så mycket mer än bara stolthet. Det blir det slutgiltiga beviset på att någon annan är bättre än du.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och ganska oväntad tisdag. Den börjar som vanligt, men efter lunchen så överraskar din chef dig med en god nyhet. Har du lust och ork så träffar du några vänner efter jobbet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag ska du vara försiktig med att påstå saker. Risken är att du får dina antaganden tillbaka rakt i ansiktet. Du har en kollega som inte gillar när du är dryg så han/hon sätter dig gärna på plats.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Försök att inte göra av med så mycket pengar. Din ekonomi är rätt så ansträngd så du skulle behöva  ta det lugnt med utgifterna ett bra ta fram över. Satsa på hemlagade matlåder och billiga nöjen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du chansen att säga vad du tycker och tänker i en viss fråga. Var inte blyg. Din åsikt räknas lika mycket som någon annans. Säg vad du tycker och strunta i om du får medhåll eller inte.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du satsar på att hinna med några nya uppgifter idag. För dig är det viktigt att du inte blir sittande med samma gamla rutiner som ovanligt. Du behöver variation för att verklige kunna trivas.

 

Fiskarna 19/2-20/3

En kollega fäller en kommentar som förbryllar dig. Först slår du bort den som ren och skär avundsjuka, men efter ett tag så börjar du fundera på om han/hon faktiskt har rätt.

 

 

 

Annons