Onsdag 3/3

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir minst sagt långtråkig. Du får göra allt som du egentligen vill undvika. Din behållning av dagen är att du åtminstone ser till att ha trevligt sällskap. Du flirtar och skojat hela dagen.

 

Oxen 20/4-20/5

För dig blir onsdagen en dag då du passar på att uträtta allt som du inte hinner i vanliga fall. Det är ganska lugnt när det kommer till jobbet du fixar alla detaljer. Din chef blir imponerad av ditt initiativ.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du skämmer bort dina kollegor genom att arbeta så for. De behöver inte anstränga sig lika mycket när du är med och det gör att de gnäller när du är sjuk eller borta. Försök att fördela arbetet bättre.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara ödmjuk. Även om du gärna skulle vilja skryta med din kunskap är det bra om någon annan kan få glänsa. Stå tillbaka och njuta av att se hur glad din arbetskamrat blir för att han/hon får chansen att visa vad han/hon kan.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara både kelig och vänlig när du vill. Idag är du väldigt gullig och du vinner många nya vänner med din charmiga personlighet. Du lyckas med något som ingen annan lyckats med, nämligen att smälta din chefs hjärta.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt bestämd just nu. Efter en del motgångar så har du gett dig på att du inte ska låta någon annan få ta över dina arbetsuppgifter,. Du vill vara säker på att det blir rätt och då är det bästa att göra allt själv.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir inspirerande och trevlig. Du får prova på lite nya saker vilket får dig att känna dig betydelsefull. En kollega tackar dig för att du ställt upp så mycket den senaste tiden för honom/henne.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir sen redan från början och du tillbringar stor del av onsdagen för att försöka komma ikapp. Du avskyr när du får en dålig start på morgonen, det gör att allt går snett redan från början.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag ska du inte glömma bort en väns födelsedag eller namnsdag. Genom att komma ihåg att gratta visar du hur mycket den här personen betyder för dig. Din omtanke kommer att bli belönad.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att säga nej till en kollega som ligger efter med sitt arbete. Trots att du vet hur mycket du kommer att ångra dig så lovar du henne att hjälpa till. Ibland är du alldeles för snäll.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar mycket om kommunikation. Du måste vara tydlig med vad du menar om du ska nå fram till din arbetskamrat. Mars position indikerar att du är lätt att missförstå idag. Tala i klarspråk.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra och ganska händelselös. Du är rejält trött på vinter och kyla vilket märks på ditt humör. Försök att tänka positivt, snart är både värmen och våren här igen. En familjemedlem försöker att nå dig.

 

 

 

Annons