Torsdag 4/3

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är ovanligt inspirerad idag och det märks på det som du åstadkommer. Du får både dig själv och dina kollegor att framstå som geniala. Det blir en rolig och kreativ dag för din del.

 

Oxen 20/4-20/5

Det är just sådana här dagar som du minns att du älskar ditt arbete. Du hittar ett nytt sätt att lösa ett problem på och det imponerar på såväl chefer och kollegor. Du är mycket nöjd med dig själv.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir lugn. Äntligen får du lite tid för ditt eget arbete. Du har hjälpt så många andra att du glömt bort att ta hand om dig själv. Nu måste du börja vara lite egoistisk. Sätt dina egna behov främst.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir inte som du tänkt dig, men den blir ändå bra. Tacka vare en kollegas rådighet och din envishet lyckas du förhindra en mindre katastrof. Räkna med att du är väldigt trött på kvällen.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du måste komma ut lite mer. Du sitter instängd hela dagarna och på kvällen är du alldeles för trött för att orka promenera. Försök att hitta lite tid utomhus varje dag. Syret sätter fart på hela din kropp.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att säga nej till en vän som har ekonomiska bekymmer. Även om du väldigt gärna vill hjälpa till så ska du inte låna ut mer pengar än du kan vara utan om du inte får tillbaka dem.

 

Vågen 23/9-22/10

Du undrar över en kollegas beteende. Hon/han har uppträtt lite reserverat den senaste tiden och det oroar dig. Kanske borde du försöka prata med personen ifråga istället för att spekulera i vart felet ligger.

 

Skorpionen 23/10-21-11

En av dina vänner har mycket att göra och det är troligt att han7hon ställer in det ni planerat att göra tillsammans. Bli inte allt för besviken, hade rollerna varit de ombytta hade du gjort samma sak.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undersöker möjligheten att förbättra ett villkor i ditt arbete. Det kan ta ett tag innan du får de svar du söker, men ge inte upp om allt ser mörkt ut i början. Du är inne på rätt spår.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska lugn torsdag. Du jobbar på att få rutinerna att fungera så friktionsfritt som möjligt. Enn kollega fäller några spydiga kommentarer som sårar mer än du vill medge. Visa att du blir ledsen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hitt en person som du trivs helt och fullt med Visst tycker du att alla dina kollegor är trevliga och att var och en har sina kvaliteter, men du saknar någon som du klickar ordentligt med.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ska du undvika att lyssna på skvaller. Risken är stor att du får höra något som du inte vill veta och att det blir en tung börda för dig att bära. När det böjar skvallras är det bäst att du går undan.

 

 

 

Annons