Fredag 5/3

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen ser ut att kunna bli riktigt kul. På jobbet handklar det om att finslipa olika projekt och få dem att fungera så smidigt som möjligt. Kvällen verkar handla om en fest som du ska gå på.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är på riktigt fredagshumör. Trots att du har massor att göra så utstrålar du värme och harmoni. Dina kollegor dras till dig och flugor till socker. Ditt lugn får alla att må bra och din humor piggar upp i vardagen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir intensiv och väldigt jobbig. Du har tagit på dig lite för många projekt för att det ska fungera smidigt. Nu måste du välja att antingen lägga vissa saker på hyllan eller delegera ut dem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Bli inte arg när du inte får som du vill. Du måste acceptera att alla inte har samma åsikt som dig, särskilt när det gäller mindre detaljer som har med jobbet att göra. Var professionell.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar lugnt, du har äntligen tid att infria ett löfte som du gett en kollega. Din arbetskamrat blir förvånad eftersom han/hon trodde att du glömt vad du lovat. Eftermiddagen ser mer stressig ut.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du är ut på hal is när du låter en av dina närmaste kollegors hemlighet slinka ut dig. Det är svårt att skyla över ditt misstag så det bästa du kan göra i den här situationen är att berätta för din vän att du klantat dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Du inser inte vad det är du gett dig in på när du lovade din kollega extra hjälp. Under dagen blir du varse hur mycket det är att göra. Räkna inte med en tidig fredag, den kan snarare bli senare än vanligt om du har otur.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir bra. Du arbetar hårt, men det gör dig inget eftersom du vet att snart är det helg. För dig är det viktigt att inte avsluta veckan med löst hängande trådar. Du vill att allt ska vara i ordning till på måndag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Din humor och din glädje genomsyrar stämningen på jobbet. Även om dina kollegor är vintertrötta och lättretade så kan de inte låta bli att falla för din charm och din spontana glädje. Du sprider ljus omkring dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen är din familj eller dina vänners dag. Jobbet ser du till att klara av så snabbt och effektivt som möjligt. Du vill hem och umgås med dem som ligger dig närmast om hjärtat.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen får du chansen att fullfölja ett proekt som du påbörjade för länge sedan. Om du ska klara av att göra klart så måste du stanna längre. Det blir ett tufft val eftersom du betraktar fredagskvällar som heliga.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar mycket just nu och det är bra. Eftersom du funderar så har du inte bestämt dig. Det viktiga just nu är att du håller många dörrar på glänt. Stjärnor indikerar att du kommer få ett unikt förslag den närmaste tiden.

 

 

 

 

Annons