Lördag 6/3

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du försöker att vara utomhus en hel del idag. Det var länge sedan du ägnade dig åt vinteraktiviteter och du inser att du verkligen saknat friluftslivet. En vän vill att ni ska ses senare på kvällen.

 

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir längre än du tänkt. En rad smärre problem ställer till det för dig när du är på resande fot. Det kan vara en kort resa hem från en fest eller en längre resa. Räkna med att komma fram sent.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Mars indikerar temperament och en driftig energi i ditt tecken idag. Undvik saker som kräver tålamod. All form av pillergöra bör du överlämna till någon annan. Du behöver rejäla projekt att sätta tänderna i.

 

Kräftan 21/6-22/7

Månen gör dig väldigt känslig just nu och det visar sig genom att du har både lätt för att gråta och för att skratta. Dina vänner upplever dig som lynnig medan du tycker att dina vänner är emotionellt handikappade.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen ska du undvika allt som har med sport och idrott att göra. Risken är hög att du skadar dig så det är bättre att stanna hemma i sällskap med en bra film framför att ta en löparrunda i spåret.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du oroar dig för att din vän mår dåligt. Sluta leka hönsmamma/pappa. Låt din vän vara ifred och vältra sig i sin egen olycka. Om han/hon vill ha hjälp som kommer han/hon att be dig om den.

 

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen tar du ställning till ett förslag som din familj eller din partner framlagt. Det är viktigt att du funderar igenom ditt svar noga. Om du bara viftar undan det här förslaget så kommer du att såra någon som du tycker om.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen så tar du reda på om du faktiskt vågar trotsa din rädsla eller om du väljer att dra dig undan. Det kan röra sig om vatten, höjder eller snabb fart. Du vill gärna prova, men samtidigt tvekar du.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lugn och harmonisk. Vila är nyckelordet som inleder och avslutar den här lördagen. Du njuter av att slippa arbete, städa eller ägna dig åt någon fysisk övning. Kvällen blir lite mer social.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir vad du gör den till. Om du vill satsa på utomhusaktiviteter så kommer du ha riktigt roligt. Oavsett om det blir en promenad, skidåkning eller pulkaskoj så känner du dig härligt utmattad efteråt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Unna dig att ta det lugnt. Ha inte dåligt samvete för allt som du inte gjort. Tänk på att lättja ibland är den bästa genvägen när du behöver vila upp dig. Om du känner för att stanna i sängen hela dagen så ska du göra det.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du skämmer bort dig själv ordentligt idag. Det kan vara en skönhetsbehandling, ett hemma SPA eller något riktigt, syndigt gott och onyttigt. Du känner att den här omvårdnaden är precis vad du behöver för att hämta energi.

 

 

 

Annons