Söndag 7/3

16 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Veckan avslutas med värdighet. Det verkar som du deltar i ett firande av något slag. Det kan vara en födelsedag eller någon annan bemärkelsedag. Det blir en trevlig eftermiddag tillsammans med vänner och familj.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du en massa järn i elden och det gör att dina lediga dagar flyger förbi. Du undrar förvirrat vart helgen tog vägen är du snubblar in på jobbet på måndagsmorgonen. Du behöver vila dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lugn och skön. Du tillbringar en hel del av din tid ensam just nu och konstigt nog så passar det dig. Det är Plutos påverkan tillsammans med Merkurius som gör dig en aningen asocial.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen funderar du på ett erbjudande som du har fått. Just nu är du ovillig att diskutera dina tankar med någon, men snart kommer du behöva höra en väns åsikt i ämnet.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du har svårt att koncentrera dig idag. Dina tankar vandrar fram och tillbaka, men lyckas inte få fäste. Undvik saker som kräver din odelade uppmärksamhet. Att städa eller tvätt går bra fast du är disträ.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen är det en person som fångar din uppmärksamhet lite extra. Det kan vara en vän som du känner eller en helt ny bekantskap. Plötsligt framstår den här personen som väldigt attraktiv.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att uttrycka dina tankar i ord idag. Det mesta kommer ut fel och om du inte ser upp kan du såra din partner utan att mena det. Försök att tänka igenom det du vill ha sagt innan du öppnar munnen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att visa din omtanke mot dem som du älskar. Ofta tar du dina nära och kära för givet vilket leder till att du försämrar er relation. Idag ska du visa med ord eller en gest vad de egentligen betyder för dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra på ett stillsamt sätt. Det händer inget särskilt den här söndagen, men det upplever du som positivt snarare än tvärtom. Det var länge sedan som du kände dig så avslappnad.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att tvinga dig själv att tänka på jobbet idag, men tyvärr verkar du inte ha något val. Ett akut problem kräver din totala uppmärksamhet. Du får vara ledig en annan dag istället.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen har du möjlighet att prova på något som du inte hållit på med sedan du var barn. Det blir både roligt, pirrigt och lite svårt. Eftermiddagen ser skön och lugn ut. Du pustar ut efter en aktiv dag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska händelselös söndag där du passar på att vila upp dig och ägna dig åt hushållsysslor. Du behöver en tråkig dag mellan varven för att kunna nollställa dig hjärna som annars alltid går på högvarv.

 

 

 

Annons