Sport, sport, sport

27 feb, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

De senaste veckorna har jag bara fått välja TV program när min man inte är hemma, och knappt ens då heller. Min dotter och min man har helt gått upp i OS så just nu är vi en sportfamilj utan like. När Sverige samlas för att se melodifestivalen så sitter min man och tittar på en åttondelsfinal i en sport där alla svenskar lyser med sin frånvaro. Hur kommer det sig att en hel vanlig familj kan bli så fanatiska vart fjärde år? Min dotter har aldrig gillat sport tidigare (inte så underligt hon är bara sex år), men nu rabblar hon medaljer och skidåkare som ett rinnande vatten 😉

Till några icke sportrelaterade frågor, när det gäller den förvirrade Stenbocken så förstår jag dig. Som jordtecken är det extra hårt för dig när du drabbas av en förändring av det här slaget. Ditt horoskop har länge indikerat på att den här omvälvningen ska komma, även om jag hade satt den till förra året snarare än till i år, men den här typen av influens kan spänna över en väldigt lång period. Det är svårt att se exakt när något ska ske. Det positiva är att det kommer att vända. Du har en tuff period framför dig, men du kommer att hitta dig själv och får en chans att testa någonting som du länge velat arbeta med men som du inte vågat pröva eftersom du inte vill ge upp en fast tjänst 🙂

Annons

Stenbocken Kristina, Vädurar är väldigt attraktiva på ett fysiskt sätt och det är inte underligt att du dras till honom. Tyvärr kan det bli ett väldigt prövande förhållande om ni skulle bli ett par. Era behov är för olika för att de ska gå att jämka ihop på ett smidigt sätt.

Vädur och Fisk är också en svår kombination. Äventyrslust och passionen som Väduren har kan bli lite väl mycket för den rotlösa Fisken. Du behöver stabilitet och trygghet i ett förhållande för att kunna blomma upp till din full potential. Försök med ett jordtecken istället.

Skytten kommer att rota sig lite mer den närmaste tiden. Från att ha varit väldigt rastlös och osäker så hittar du tillbaka till ditt positiva jag igen. Du kommer att få struktur och trygghet i livet på ett sätt du inte haft tidigare.

Vågen kan få romantiska månader både i februari och mars så ta för dig.

😉

Felicia

 

 

 

Annons