Måndag 8/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen ska du försöka ta hand om en kollega som mår dåligt. Hon behöver någon att prata med, och du är rätt person att lösa den typen av problem som hon har. Visa att du bryr dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du verkar ha lite mycket att göra på jobbet. När du är stressad blir det rörligt omkring dig och du har svårt att behålla fokus. Den här dagen är det bra om du gör listor på allt som du vill ha gjort.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en seg start på veckan för alla tvillingar. Hur du än försöker så hinner du inte med det du planerat, men det beror snarare på att du inte har ork än på att du inte har tid. Försök att vara mer noga med sömnen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen har du möjlighet att påbörja ett projekt som d länge velat sätta tänderna i, men som du inte hunnit med. En kollega backar upp ditt förslag och bidrar själv med några riktigt bra idéer.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du satsar på att få rätt idag. En tvist mellan dig och en kollega tycks inte gå att lösa utan att blanda in en tredje part. Du försöker se till att denna tredje part, lyssnar mer på dig än på din kollega.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att inte fatta för hastiga beslut. Ibland är du lite väl snabb när du lovar något och sedan kan du inte infria ditt löfte. Det är bättre att fundera igenom den fråga du får och ge ett besked när du är säker.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen och kvällen ska du undvika allt som har med utgifter att göra. Ditt tecken varnar för att du impulshoppar och det kan kosta dig mer pengar än du har råd med. Undvik frestande affärer.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om möten av olika slag. Det kan röra sig om privata relationer, om möten mellan kollegor eller affärsmöten,. Du har en gynnsam påverka som gör att du har lätt för att få människor med dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir lugn. Du har en del arbete som du måste göra, men inte mer än att du hinner med ett par projekt som du vill testa. Din uppfinningsrikedom är väldigt stor just nu. Du fullkomligen bubblar av idéer.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att tro på vad din kollega lovar. Hon7han har svikit sina löften lite väl många gånger för att du ska våga lita på honom/henne. Eftermiddagen innehåller en överraskning som kan muntra upp dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att irritera folk idag. Pluto gör dig retsam och din ton kan ibland bli på gränsen till överlägsen. Försök att inte vara så dryg. Inse att du faktiskt inte har patent på att ha rätt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen kan du få en fråga som du inte kan ge ett rakt svar på. Försök inte att förneka din okunskap, utan medge att den här frågan ä något som du måste forska lite i om du ska kunna ge besked.

 

 

 

 

Annons