Tisdag 9/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir till en enda röra. Hur du än försöker styra upp arbetet så går det mesta fel. Det är bara att inse att det inte är din dag. Undvik komplicerade uppgifter och håll dig till sådant som du kan i sömnen.

 

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att vara försiktig med vad du säger och framförallt till vem du säger något. Just nu sprids skvaller väldigt lätt in din närhet oavsett om du är den som för det vidare eller inte.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du satsar på att hinna med både arbete och fritid idag. Det kan bli ett tajt schema så du måste vara beredd på att stressa om du ska hinna med. En vän har något som han/hon vill anförtro dig. Ta dig tid att lyssna.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn tisdag. Du umgås mycket med dina kollegor och du har trevligt. För dig är arbetskamraterna nästan lika viktiga som dina arbetsuppgifter för att du ska trivas.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu sprider du mycket skvaller utan att ens tänka på det. Du vill väl, men tyvärr har du svårt att skilja på allmänt småprat och förtal. Försök att lära dig att hålla tyst med andra människors hemligheter.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rätt så stressig. Det verkar som dagen kantas av olika möten där du är pressad att fatta beslut som du inte är mogen att ta. Du måste vara stark och inte låta dig tvingar att ta ett beslut som du inte kan stå för.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant tisdag. Du får en utmaning av en kollega som du först inte vill ta dig an, men som du sedan tvingar dig att genomför bara för att bevisa att du inte är feg av dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir stressig både på ett fysiskt och på ett psykiskt sätt. Problem uppstår under dagen och det blir upp till dig att lösa dem. Din kollega är inte något att lita på just nu. Hon är för stressad för att fungera bra.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir din humor som räddar den här dagen. När alla andra känner sig sura och trötta så piggar du upp med ett leende eller ett skämt. Du älskar att gör dina arbetskamrater på bra humör.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du svårt att bestämma dig i en fråga som rör din framtid. Det verkar ha gått lite väl fort den senaste tiden för att du ska hänga med känslomässigt. Du är ett jordtecken och du behöver tid att tänka.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du trivs både med ditt arbete och med ditt privatliv. Egentligen så vill du boka upp så mycket som möjligt av din lediga tid, men din partner, familj lyckas bromsa dig. Du behöver vila upp dig på helgerna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du arbetar på något som utmanar dig både när det gäller praktiskt tänkande och kreativ utveckling. Du tycker det är roligt att kunna växa i din arbetsroll. Dina kollegor uppskattar dig.

 

 

Annons