Onsdag 10/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen tvingas du att agera i en fråga som du egentligen inte vill ta i. Det blir en nyttig läxa för dig att styra upp en så här känslig sak. Du får utnyttja hela ditt diplomatiska register.

 

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en väldigt lugn dag. Du har en del saker som du måste göra, men du jobbar lugnt och metodiskt och är klar lång innan dagen är slut. Du får tid över att utveckla ett litet sidoprojekt som du har.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under omsdagen måste du ta tag i något som rör din personliga ekonomi. Det kan vara hur du fördelar upp dina pengar, en räkning eller en investering. Oavsett vad det är så kräver det din uppmärksamhet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen får du inte chansa när det gäller pengar. Ta dig tid och se till att du räknar igenom siffrorna ordentligt innan du bestämmer dig. Samma influens som påverkar Tvillingens tecken styr även över dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att tacka nej till arbete just nu. Du är väldigt lojal mot dem som du anser är dina vänner och du skulle aldrig överge dem nu när det är tufft på jobbet. Tänk på att inte slita ut dig själv.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra om du bara undviker att gräla på en person som du egentligen respekterar. Du behöver din kollegas stöd och bråkar du med honom/henne så kommer du inte att få den backup som du behöver.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du lite förvirrad när det gäller dina känslor. Det ligger mycket hetta i Vågens tecken och det gör dig mer mottaglig för inviter än annars. Är du singel så njut av den här tiden, har du ett förhållande kan det bli komplicerat.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att vara rak mot en kollega. Det finns en del problem som du undviker att ta upp eftersom du inte vill förstöra er goda relation. Tänk på att en bra vän säger sanningen även om den gör ont.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har lite svårt att ta order, särskilt från en av dina chefer. Varje gång du blir ombedd att göra något så reagerar du med att vilja göra tvärtom. Du måste ta reda på varför er relation är så infekterad.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du möjlighet att visa att du kan mer än du gett sken av tidigare. Du är mycket medveten om att dina chefer har ögonen på dig så du vill visa dig från din allra bästa sida. Det blir en bra onsdag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du måste vara övertygande om du ska kunna driva igenom din linje idag. Frågan är om du är så stark att du kan övertyga dina kollegor om att du har rätt. Det finns andra som gärna tar strid emot dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du har en del jobba som du vill hinna med, men det är inte säkert att du behöver stressa trots att du har mycket att göra. Just nu är du bra på att disponera den tid du har.

 

 

 

Annons