Torsdag 11/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du använder torsdagen till att övertyga en kollega om att du har rätt. Det blir inte lätt, men om du använder din charm i kombination med din vilja så kommer du att lyckas. Du har energi från Mars som hjälper dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag knyter du kontakter på ett ovanligt sätt. Det blir ett möte som du kommer ha mycket nytta av i framtiden. Just nu är du social öppen och har lätt för att prata med främmande människor.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tillbringar dagen med Att vara den som jobbar hårdast. För dig är det viktigt att visa hur kompetent du är. Det är en influens från Jungfrun som får dig att vilja prestera så mycket.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är det familjen som är i fokus. Deras sätt att agera i olika frågor ger dig en vägledning om hur du själv ska välja. Glöm inte bort dina egna intressen, de kommer lätt i skymundan just nu.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har det lite tufft med ekonomin just nu och det är lätt att halka efter med en del räkningar. Tyvärr är du dålig på att spara och du faller lätt för frestelser som impulsshopping. Försök hålla igen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen är det viktigt att du tar dig tid att lyssna på dina arbetskollegor. Risken är stor att du missar ett lönande förslag om du bara kör på som vanligt. Sakta ned tempot för din egen skull.

 

Vågen 23/9-22/10

Du mår ovanligt bra just nu. Venus bidrar till att du vågar ge mer än vanligt, både i sociala sammanhang och på ditt arbete. Dina kollegor uppskattar din charm och dina spontana skämt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Om du vågar visa mer av dina känslor så kommer du att få ovanligt mycket respons. Du kan ibland vara rätt så kall på utsidan och det gör att människor som inte känner dig undviker dig.

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen kan det komma ett förslag som till en början verkar dåligt, men när du funderar igenom det kan det faktiskt vara bättre än du trodde. Det här förslaget gäller scheman, arbetsuppgifter eller arbetsgrupper.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att koncentrera dig på ditt jobb just nu. Dina tankar befinner sig mer i ditt privatliv än på det som du har för händerna. Ditt beteende kan skapa irrotation hos dina kollegor.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inget att göra just nu som är akut så du kan ägna dagen åt att ta igen det som du inte hunnit med tidigare i veckan. Det här blir en bra mellandag då du kommer ikapp och kan till och med hinna före.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen och kvällen handlar den här torsdagen till stor del om Kommunikation. Ditt sätt att reagera på de personer du möter ger en signal på hur du mår. Månen förstärker dina signaler.

 

 

 

Annons