Fredag 12/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rätt så stressig fredag. Du har svårt att koncentrera dig på jobbet och det finns risk att din mage börjar krångla när du jagar upp dig. Du måste vara mer rädd om dig själv. Lär dig hantera stressen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tycker att jobbet är väldigt roligt just nu. Det finns så mycket idéer som du vill förverkliga, men tyvärr så har du alldeles för lite tid över att lägga ned på dina nya projekt. Kvällen kan bjuda på romantik.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får inte bli besviken om inte dina drömmar blir infriade den här fredagen. Ibland sätter du ribban väldigt högt och då har du svårt att njuta av nuet. En vän vill att du hjälper henne med ett praktiskt problem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ditt horoskop indikerar att du väntar på ett besked av något slag och att du tror att det skall komma idag. Tyvärr så får du inget veta den här dagen, men du kommer ändå ha en behaglig fredag att se fram emot.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar mycket över relationer just nu. Det kan vara en fnurra i ditt förhållande eller att du är attraherad av en person som av någon skäl inte är lämplig för dig. Du behöver tid att tänka.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du en massa roliga förslag angående helgen. Ditt enda bekymmer är hur du ska kunna välja. Svårt men angenämt problem. Kvällen blir trevlig, du umgås med familj eller nära vänner.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu ligger det spänning i luften, särskilt för Vågar som är födda tidigt i tecknet. Venus ger dig en sensuell utstrålning och det gör att du kan få en hel del inviter idag. Hur du reagerar beror lite på om du är singel eller upptagen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det kan föreligga risk för gräl eller allvarligare diskussioner idag. Du har ett hett temperament just nu och det går ut över både din familj och dina arbetskollegor. Försök att räkna till tio innan du får ditt utbrott.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du funderar över en kollega som har väckt ditt intresse. Det kan vara att du känner dig attraherad av den här personen, eller så väcker han/hon helt enkelt din nyfikenhet. Försök att få igång ett samtal .

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du chansen att göra något för en vän som inte mår så bra. Den här personen har alltid funnits där för dig och nu har du chansen att betala tillbaka lite för det stöd du fått genom åren.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du reagerar inte särskilt bra på dåligt väder just nu. När det är kallt och slaskigt så blir du irriterad. Du skulle behöva komma ut mer i naturen. Friluftsliv har en lugnande inverkan på dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intressant. Du har mycket att ta tag i på jobbet och det är inte säkert att du lyckas styra upp den här dagen utan lite hjälp från ett par kollegor. Var inte rädd för att be om en hjälpande hand.

 

 

 

Annons