Lördag 13/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du ser fram emot en lugn och skön lördag, men ödet vill annorlunda. Var beredd på det oväntade så slipper du bli överraskad. En vän har något som han/hon vill berätta innan han/hon spricker.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt idag. För dig är helgen den tid då du slappnar av helt. En vän som du inte sett på länge tar plötsligt kontakt med dig. Du blir både glad och förvånad eftersom du nyligen själv tänkte på den här personen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att slappna av när du är ledig. Det kryper i dig av rastlöshet och risken är stor att du sätter igång med en mängd olika projekt som du inte har ro nog att avsluta. Det är Pluto som påverkar dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du känner att det är vår i luften och det gör dig glad. För dig blir lördagen lekfull och underhållande. Du umgås med vänner eller med familjen. Det ser ut som det finns barn med i bilden.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du lite tjurig för att du inte får som du vill. Du anser att förtjänar lite mer respekt från din omgivning. Tyvärr blir din ilska ignorerad. Du måste vara tydligare om du vill uttrycka ditt missnöja.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du möjlighet att ta upp ett känsligt ämne med din partner. Hur det går är svårt att avgöra eftersom det beror till stor del på vilket tecken din respektive är född i. Kvällen ser lugn ut.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra dag för din del. Du hinner med att både röja hemma och umgås med vänner. Just nu är ditt tecken fullt av energi. Du orkar mer än du brukar och det är bra eftersom kvällen kan bli krävande.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen känner du dig lat. Helst vill du stanna inne och kura, men din partner vill något annat. Du tvingas att aktivera dig, men när du väl är igång så tycker du det är ganska skönt. Du behöver frisk luft.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen så erkänner du dina känslor för en närstående person. Det behöver inte röra sig om kärlek, det kan även gälla ilska, frustration och ömhet. Du blir förvånad över hur lättat du känner dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen har du svårt att erkänna vad det är du tänker på. Du vill behålla dina hemligheter för dig själv och det irriterar din partner som tycker ni borde ha en mer öppen kommunikation.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra. Du umgås med familj och vänner. Eftermiddagen kan bjuda på en del utomhusaktiviteter och det gör att du är ganska trött när kvällen kommer. Det blir en tidig kväll.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen har du en del projekt som du måste fullborda, och det kommer ta det mesta av den här lördagen i anspråk. Kvällen ägnar du åt umgås med vänner under avslappnade former.

 

 

 

Annons